jtfcobra Vloženo 18. Březen 2017 Sdílet Vloženo 18. Březen 2017 Sedačky z octavia 3 nebo Superb 3 pasovaly by? Třeba jenom přední? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 18. Březen 2017 Sdílet Vloženo 18. Březen 2017 Z Octavie III určitě počítám že Sup III taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 18. Březen 2017 Sdílet Vloženo 18. Březen 2017 Já si nejsem akorát jist, jestli sedačky z O III budou lepší než originál S II ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 18. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2017 To právě nevím a hlavně jestli bude fungovat vůbec elektrické ovládání A uchyty pojezdy jestli budou sedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 18. Březen 2017 Sdílet Vloženo 18. Březen 2017 No oIII s elektrickýma sedačkami asi nebude úplně běžná záležitost... Co tě vede k výměně sedaček ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 18. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2017 Jsou lépe usite Jinak mám celokuzy a jsem maximálně spokojeny jen se mi víc líbí ty nové sedacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plechus Vloženo 4. Duben 2017 Sdílet Vloženo 4. Duben 2017 Zítra jedu vyzvednout sedačky z O3 rs a hned se chystám je instalovat do SII, tak pak dám reference co a jak, doufám, že nebudou třeba zásadní úpravy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 4. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2017 Tak to hoď pak toto jsem na to zvedavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 5. Duben 2017 Sdílet Vloženo 5. Duben 2017 Na tosom zvedavy aj Ja....hod sem foto... Predok bude sediet urcite.....ale zadok som zvedavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plechus Vloženo 9. Duben 2017 Sdílet Vloženo 9. Duben 2017 (editace) Zadek dávat nebudu, tam je to beznadějný- to vím od začátku a tak jsem hledal jen přední sedačky. Mám v superbu černou kůži s bílou nití a podařilo se mi ty sedačky koupit také černá+bílá, takže to bude vypadat jako origo. Zatím se to lehce pozdrželo, protože se řešilo upevnění pásu- superb to má na sedačce, kdežto octavia na sloupku. V týdnu mi to převaří a měla by proběhnout instalace Editováno: 9. Duben 2017, autor: Plechus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 9. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2017 Co pojezdy?Jak to sedi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 9. Duben 2017 Sdílet Vloženo 9. Duben 2017 Sedačky pěkné, akorát jsi měl ustlat :-D:-D:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plechus Vloženo 30. Duben 2017 Sdílet Vloženo 30. Duben 2017 Tak sláva, hotovo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdens123 Vloženo 30. Duben 2017 Sdílet Vloženo 30. Duben 2017 Hezke. Myslis ze by pasovali i elektricke s memory ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzacb Vloženo 1. Květen 2017 Sdílet Vloženo 1. Květen 2017 To by mne taky zajímalo jestli jde elektrika a co ty pásy jak to šlo pridelatOdesláno z mého SM-G928F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 6. Květen 2017 Sdílet Vloženo 6. Květen 2017 Super to je..... Pecka....ako si poriesil pas?? Napis viac informacii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plechus Vloženo 8. Květen 2017 Sdílet Vloženo 8. Květen 2017 Zapojení se bude řešit teď v týdnu u rolbaře, o tom hodím info poté. Co se usazení týče, sedí to bez úprav, stačí vyndat staré a nasadit nové. Držák pásu jsem vzal ze starých sedadel- celý ten "jekl", na kterém je ten hříbek, do kterého se pás zacvakne, jsem nechal uříznout a navařit na nové sedačky. Jediná úprava, co byla poté třeba, je odfrézování plastu na boku sedačky v místě držáku- cca 2 cm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plechus Vloženo 11. Květen 2017 Sdílet Vloženo 11. Květen 2017 Tak sedačky zapojeny, dělal to jak už jsem psal Rolbař a jediné, co nejede, je kontrola obsazení+ zapnutého pásu na sedadle spolujezdce- je tam nějaký rozdíl ve funkci čidla, který zřejmě nejde překonat- nicméně na funkci pytle to vliv nemá, takže ve finále je to fuk. U řidiče se podařilo vše, tam jede i pás. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 3. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2017 Co vyhrevy fungukou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N@pster Vloženo 3. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2017 Posuv a vyhrev bude fungovat. I klimatizovane sedacky nejsou problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 4. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2017 A co elektrické? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 5. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2017 Plechus... Vies mi poradiť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 10. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2017 Šlo by pár fotek zezadu a tak jak to vypada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 10. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2017 A zadní jsi daval? Prosím foto pokud ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N@pster Vloženo 10. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2017 Mame na dilne SIII combi. OIII odjela pred tydnem. Jen by me zajimalo proc menit i zadni?! Ty predni OK. Nekomu se libi. Me neoslovila a vadi mi nemoznost nastaveni hlavove operky co se tyce OIII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.