treborztv Vloženo 20. Březen 2017 Sdílet Vloženo 20. Březen 2017 Prosím skúsenejších užívateľov o info v akom stave mám DPF filter. Netuším aké hodnoty sú ešte OK a kedy sa už treba obávať. Mám najazdené 150k km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zapekanka Vloženo 16. Červen 2017 Sdílet Vloženo 16. Červen 2017 20g usadenin to neni tak zlé kriticka hodnota je tak 45g Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 16. Červen 2017 Sdílet Vloženo 16. Červen 2017 ty hodnoty jsou stejně vypočítané, tedy pouze hypotetické, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treborztv Vloženo 1. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2017 Dík za odpovede. Hľadal som o tom vlákno no asi len v motorizácii 2,0 TDI prosím o presunutie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2017 Zůstane to tady, tamto téma je pouze obecné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neonik Vloženo 27. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2017 Zdarec, u své 2.0TDI se mi regenrace začala pouštět podezřele často. Jel jsem teď delší trasy (4000km/týden) na dovolenou a od příjezdu se mi regenerace běží každé druhé vypnutí motoru, což se mi moc nelíbí, i když to teda v zásadě ničemu nevadí. Je to normální? do VCDS se mrknu večer, teď u sebe nemám kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drahosh Vloženo 27. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2017 mas predstavu, kolik najedes km mezi kazdou regeneraci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neonik Vloženo 27. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2017 (editace) Jo, ted to bylo presne 10 km.. Rano start z garáže, 5km do prace a regen, pak na obed 10km a regen, pak 15 km a bez regenu. Editováno: 27. Červenec 2017, autor: Neonik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drahosh Vloženo 27. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2017 presne tak. jsou tu sice nadsenci, co se kvuli tomu jdou projet 30 km po dalnici, ale za sebe bych to neresil. az zas pojedes delsi trasu, tak ti to probehne naraz. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neonik Vloženo 27. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2017 Takže export z VCDS... Podle všeho tedy OK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2017 (editace) njn lidem je jedno že zabijí sebe a ostatní lidi, jako to píšou tady: http://autoroad.cz/technika/86808-diesely-rocne-zabiji-stovky-tisic-lidi http://www.uamk.cz/aktuality/1869-prach-zabije-v-cr-12-tis-lidi-za-rok Editováno: 28. Červenec 2017, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2017 (editace) Umíš něco jiného než být sprostý, vulgární a urážet druhé uživatele tohoto fóra? Takhle lidé s mozkem nejednají, ale ty jednat neumíš na normální úrovni. Editováno: 28. Červenec 2017, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neonik Vloženo 28. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2017 Já myslím, že Aleš_BX má pravdu, dokud to nebude psát chybu, tak je to OK. Mě šlo spíš o to, aby to tu chybu nezačalo psát třeba za 300km, když teď nejspíš ujedu 6000km bez možnosti navštívit servis :-). Odkazované se podle mě týká jiných věcí, a to odstraňování celých DPF, případně provoz starých dieselů (taky mám jeden doma, 1995). To je ale na delší diskusi a v žádném případě to nepatří do tohoto vlákna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.sramek Vloženo 22. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2019 Je Toto v pořádku octavia 3 2.0 tdi 150tis. Najeto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.