Tomáš Hanzlík Vloženo 20. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2019 přesně, bez originálního adaptéru tam skoro nic nejde :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 20. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2019 Zaujimave, ja ju pouzivam s cinskym a ide v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Hanzlík Vloženo 21. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2019 mám z alzy https://www.alza.cz/auto/mobilly-obd-ii-bt-d4624328.htm a tam mi bohužel customizace nejdou. přes caristu v pohodě, ale tam to kódování asi není tak složitý, protože carly mi furt píše že je to nestabilní a že to kódování nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 21. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2019 Jsem na tom s cinanem stejne, chybu smaze, ale kodovani nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy71 Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 tak mě s čínanem funguje zatím v pohodě jde i kodování. Jak se dostanu do digitální garaže k reportum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Limonadovy_joe Vloženo 6. leden 2020 Sdílet Vloženo 6. leden 2020 škod@ a koudy, jaký máte ty číňany? zkusil bych objednat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 6. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2020 Moj cinan ma uz roky rokuce. Nemam davno link, a ani by uz nefungoval. Ukazal som ho na videu hned v prvom prispevku v teme appky Carista. Len jedna poznamka, Carly mi dovolila kodovat az ked som vymazal vsetky ulozene chyby a zabezpecil aby sa ziadne nevytvarali. To znamena napr. aj zapojenie modulu nabijania, lebo ak je vypojeny hned to uklada chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 6. leden 2020 Sdílet Vloženo 6. leden 2020 před 15 minutami, sk0d@ napsal: Len jedna poznamka, Carly mi dovolila kodovat az ked som vymazal vsetky ulozene chyby a zabezpecil aby sa ziadne nevytvarali. Hmm, tak to možná bude ono, mám neorigo rádio a chyba rádia prostě nejde smazat ani to nejde nijak překódovat, ani ferda25 si s tím neporadil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 7. leden 2020 Sdílet Vloženo 7. leden 2020 Tak stačí to autorádio odpojit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 12. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2020 Takze dnes som si nasiel cas a znova to overil. V prvom rade som sa ubezpecil ze na aute nie je nic co moze generovat chyby = zapojil som zas modul autobaterie. Nasledne som v Cariste nacital & vymazal chyby.Potom som pre test vypol v kodovani Caristy "dotankovanie".S čínskym Bluetooth adapterom sa mi to podarilo zapnut v Carly.Zaujimavostou je nove varovanie ktore na mna vyskocilo, nieco o tom ze bateria ma nizsie napatie a appka odporucala nastartovat motor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 12. leden 2020 Sdílet Vloženo 12. leden 2020 To je ale jen pokyn, abys po ukoncenem kodovani vypnul a znovu zapnul zapalovani, tedy jen klicek do prvni pozice, zadne startovani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 12. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2020 Nie. Ten pokyn o slabej baterii sa objavil pred ulozenim kodovania a nejako mi nenapadlo ho cvaknut. Ty asi vysvetlujes co je napisane v tom screenshote. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 12. leden 2020 Sdílet Vloženo 12. leden 2020 Sorry, jsem to spatne pochopil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy71 Vloženo 13. leden 2020 Sdílet Vloženo 13. leden 2020 (editace) Ahojte píše mi to toto. Nemůžu se dostat k reportům. A když si pošlu report na mail tak je to rozsypanej čaj. je to poslaný ve wordu? Zkoušel jsem to otevřít v několika editorech. Editováno: 13. leden 2020, autor: koudy71 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 13. leden 2020 Sdílet Vloženo 13. leden 2020 Tak stačí to autorádio odpojit. Nestačilo, pojistka odpojena, rádio nefunkční, chyby vymazaný a přesto to nejde. Chyba CAN-BUS rádio tam pořád visí, muselo by se rádio odpojit natvrdo od napájení přes ISO konektor a na to kašlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 13. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2020 Moj postup prehliadania reportov vo verzii 41.28 (predpokladam ze ste si bezplatne vytvorili konta, netusim ci to funguje bez toho):1. Po zapnuti kliknem na "Features"2. Kliknem na "Digital Garage"3. Vyberiem kategoriu, napr. "Used Car Reports" a vyberiem nejaky report4. Vyskoci na mna dotaz, vyberiem si appku na otvorenie reportu (vsimnite si ze ide o PDFka)5. Nasledne uz mozem citat report napr. v Adobe Acrobat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 14. leden 2020 Sdílet Vloženo 14. leden 2020 Nestačilo, pojistka odpojena, rádio nefunkční, chyby vymazaný a přesto to nejde. Chyba CAN-BUS rádio tam pořád visí, muselo by se rádio odpojit natvrdo od napájení přes ISO konektor a na to kašlu. Jasné, tak jsem to myslel, vypojit konektor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy71 Vloženo 14. leden 2020 Sdílet Vloženo 14. leden 2020 V 6. 1. 2020 na 9:31, Limonadovy_joe napsal: škod@ a koudy, jaký máte ty číňany? zkusil bych objednat. to už je moc dlouho co ho mám a fakt nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heimlich Vloženo 17. Březen 2020 Sdílet Vloženo 17. Březen 2020 Opat vam prinasam novsiu verziu 41.28. Viaceri davate ledky do SPZ, ak to nejde cez Caristu, skuste cez Carly. Ak niekto ma chut a ma kompatibilne radio, moze pre ostatnych vyskusat aktivaciu videa za jazdy. Este musia na tom popracovat, sice niekedy jazdim sviznejsie, ale olej teplotu povrchu slnka asi nedosahuje [emoji86] https://uloz.to/file/SHxkNcQWHIle/bfjyh4765nfd-zip Ahojte, takže VIM (video in motion) krásne funguje. Verzia 41.28 a čínsky adaptér. Ďakujem sk0d@ za návod. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 17. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2020 Ja dakujem za zdielanie skusenosti [emoji106] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlado93 Vloženo 14. Duben 2020 Sdílet Vloženo 14. Duben 2020 Ahoj, tak dnes som to testoval. Video in motion sa podarilo aktivovat, ale kodovanie nejde. Pise chybu s adapterom ako u ostatnych. Carista funguje bez problemov. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mioa701 Vloženo 16. Duben 2020 Sdílet Vloženo 16. Duben 2020 (editace) Mozno trochu off topic, ale neviete ci je mozne v servise zistit, ze nieco bolo menene, ked sa hodnota vrati pred navstevou servisu naspat? Teda napriklad ked aktivujem VIM, ci na to v Skoda servise mozu prist, respektive ci to moze ovplyvnit zaruku? Editováno: 16. Duben 2020, autor: mioa701 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 16. Duben 2020 Sdílet Vloženo 16. Duben 2020 Nepřijdou na nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 30. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2020 Jedna info, stiahol som odomknutu novu verziu 46.00, bohuzial vyvojari skoro vsetko zablokovali a plne uzivanie funkcii vyzaduje ich originalny adapter. Tym padom som sa vratil k beta 41.28 a uz ani nebudem tuto appku nejako sledovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 10. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2020 Aké máš rádio? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.