passat 2.8 Vloženo 26. Březen 2017 Sdílet Vloženo 26. Březen 2017 Prosim o radu, pozoruji zvláštní zvuk jakoby dření kola v plnem rejdu, tedy vytoceni kol. Mam F3 Monte Carlo alu 16 najeto cca 8tkm. Pozoruje nekdo něco podobného? Diky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 26. Březen 2017 Sdílet Vloženo 26. Březen 2017 Dělá to i když stojíš na místě, nebo jen když je auto v pohybu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passat 2.8 Vloženo 26. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2017 Zitra vyzkousim, ale myslim ze jen v pohybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 27. Březen 2017 Sdílet Vloženo 27. Březen 2017 Neni to nahodou vrzani od manzety homokynetickeho kloubu, ktera je pri vetsim/plnem rejdu zmacnuta a vrze sama o sebe? Neco podobneho ted pozoruju u meho SIII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 27. Březen 2017 Sdílet Vloženo 27. Březen 2017 pokud vrže manžeta (zvýšené povrchové tření), tak tam dlouho nevydrží... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monty74 Vloženo 27. Březen 2017 Sdílet Vloženo 27. Březen 2017 Nedělá to servo při plném vytočení kol až na doraz? U Roomstera to tak bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passat 2.8 Vloženo 27. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2017 Ne ne servo ma jiny zvuk. Tohle je jako by kolo drelk o podbeh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 28. Březen 2017 Sdílet Vloženo 28. Březen 2017 Ty jsi s tím ještě nebyl v servise? Tady se odpovědi na takovou věc nedočkáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikino69 Vloženo 8. Duben 2017 Sdílet Vloženo 8. Duben 2017 Passat 2.8, Maverick. Riesili ste to v servise ? Mne sa to objavilo vcera. Pri vytoceni plneho raidu a naslednom pohynani sa som pocul ako keby sa drelo, natahovalo v oblasti homokinetaku nieco. Do teraz bolo ticho najaz. 33 tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 8. Duben 2017 Sdílet Vloženo 8. Duben 2017 Já jsem to zatím slyšel poprvé, nějaké drhnutí zřejmě od kol. Se zimníma 15" nic, až teď s 17". Tak budu pozorovat dál jestli se to projeví častěji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikino69 Vloženo 8. Duben 2017 Sdílet Vloženo 8. Duben 2017 Presne tak. MilanHos. Aj ja. Vcera som prezul na 17" a taktiez prvy krat som to zapocul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 8. Duben 2017 Sdílet Vloženo 8. Duben 2017 Neresim. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikino69 Vloženo 8. Duben 2017 Sdílet Vloženo 8. Duben 2017 Aj to je riesenie. Ja som k niektorym veciam zaujal podobny postoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
naschd Vloženo 16. Červen 2017 Sdílet Vloženo 16. Červen 2017 Mam tu istu skusenost pri plnom vytoceni. skumat sa mi to nejak nechce do podrobna ale ak by sa niekto vyjadril. Mne to pride ako kebz to suchanie islo od podbehov alebo kasne. Ale podla mna to az taky hrozny problem nieje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siscox Vloženo 26. Červen 2017 Sdílet Vloženo 26. Červen 2017 Robia to na 100 percent manzety klbov. Mam rapida, aj tam to robi, nastriekajte tie manzety silikonovym olejom a mate po probleme(aspon na nejaky cas). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passat 2.8 Vloženo 19. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2017 Asi to dela manzeta. Od te doby co jsem to slysel poprve jsem n to jaksi zapomnel.....Odesláno z mého HUAWEI LYO-L21 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.