Přejít na obsah

passat 2.8

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

696 zobrazení profilu

Oznámení passat 2.8

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Asi to dela manzeta. Od te doby co jsem to slysel poprve jsem n to jaksi zapomnel..... Odesláno z mého HUAWEI LYO-L21 pomocí Tapatalk
  2. Ne ne servo ma jiny zvuk. Tohle je jako by kolo drelk o podbeh.
  3. Zitra vyzkousim, ale myslim ze jen v pohybu.
  4. Prosim o radu, pozoruji zvláštní zvuk jakoby dření kola v plnem rejdu, tedy vytoceni kol. Mam F3 Monte Carlo alu 16 najeto cca 8tkm. Pozoruje nekdo něco podobného? Diky za info.
  5. Jestli by jsi mel na Fabii 3 RS tedy pokud by se vyrabela. Tak bych urcite sel do Pola GTI, ma 1.8 TSI je to trosku jina káva nez Fabia RS 2.
  6. Nevite o nekom sikovnem z Moravskoslezského kraje?
  7. Dela to abs, delalo mi to v passatu, dela to pritelkyni v FII DSG. Takze myslim ze je to normalka.
  8. Takze jsem majitelem F3 asi 10 dni a jedina vec ktera me zatim ale dost hodne stve je rychlost zahrivani vnejsich zrcatek. Kdyz jsou orosene a zapnu vyhrev tak to strasne dlouho trva. U predchoziho auta to byla otazka chvilky.
  9. Tu hadici vyfot a fotku sem dej. Jinak spatne teple starty by mohly byt protikajicima vstrikama vytece benzin z listy. Jinak do tohohle motoru patri svicky NGK BKR6EKUB.
  10. Chtěl bych se zeptat jak jste vyřešili ty zkraty na kostru, protože když dám akční členy tak mi je to taky vypíše, v paměti závad nejsou. Jezdím na LPG. Jinak jak vyřešit svítící kontrolku motoru: Svícení kontrolky motoru u 2.8 AMX je většinou způsobeno kombinací špatných lambda sond a vypáleného katalyzátoru. Mi tohle dělal passat někdy se kontrolky rozsvítila po 100 někdy po 400 kilometrech. A hlavně když jsem třeba přijel na křižovatku nebo stál v koloně. Vyřešil jsem to nástavcema na zadní lambdy aby měly rychlejší ohřev. Více si o tom můžete přečíst zde: http://www.subaruclub.cz/forum-tema/katalyzator-13787?kols=8 Avšak na superba se tak dlouhé nástavce nevlezou, já kupoval kratší a i ty šly špatně nasadit. Kontrolka se mi od té doby nerozsvítila cca 11 tkm.
×
×
  • Vytvořit nový...