Publikováno Březen 27, 20178 r Ahoj, nevíte kde bych našel jaké změny se mají dělat v kodiaqovi? Jelikož mám výrobu až někdy v listopadu, tak jestli se mě něco v konfiguraci změní, popřípadě jestli si tam něco teďka mám přidat, abych tam pak dostal tu novou verzi bez rozdílu ceny ? :-D
Březen 28, 20178 r Tak, tak, mě prodejce informoval. Ale doplnění adaptivního tempomatu tři dny po objednání to ještě skouslo :).
Březen 29, 20178 r Já mám objednáno od 29.12. a poslední změnu jsem dělal 27.3. a taky to dalo, ale neber to jako návod, že to jde. Nebylo to jednoduchý.
Březen 30, 20178 r Tak hlavne dotaz byl podle me spise miren na to, jake zmeny bdou v ramci KT22 a KT45, nebo-li kdyz si objedna 8" system, automaticky dostane 9.2", jelikoz se to v KT22 meni. Ale cp vsechno a za co, to ti nereknu. A ne na to, jestli si muze nebo nemuze zmenit konfiguraci
Září 28, 20177 r Netusite nekdo jestli od pristiho roku bude mozne v Kodiaqu mit el. budiky jak to ma Karoq?
Březen 21, 20187 r Zdravím pánové, pořád platí, že změna modelového roku probíhá k 22 týdnu? Zachytil jsem informace, že by to tento rok mohlo být posunuto na 34 týden a to z důvodu nové EURO normy. Ptám se jelikož mám potvrzený termín výroby na 23. týden a předpokládám že MR 2019 bude zase o kousek vychytanější.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.