Luckydasty Vloženo 18. Duben 2017 Sdílet Vloženo 18. Duben 2017 Zdravím všechny, prosím o radu jakým způsobem opravit oprýskaný lak a následnou korozi zadního blatníku (konkrétní místo viz. foto) způsobené odlétávajícím štěrkem. Jasně dalo by se to vybrousit a znovu nalakovat, ale to bude bohužel zase na chvíli a bude vidět, že do toho místa bylo zasahováno a bude vidět jiný odstín laku. Máte někdo radu jak to dlouhodobě vyřešit? Např. nějaká ochranná nálepka, plastový nebo gumový kryt, nástřik nějaké hmoty apod. ? Předem dík za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ruzipa Vloženo 2. Květen 2017 Sdílet Vloženo 2. Květen 2017 Známý, když tohle lakuje, tak pod lak dává nějaký gumový nástřik. Prý je to o něco odolnější, ale asi bych stejně nepodcenil základ. Mě to na autě vydrželo asi 6 let a až teď po zimě se mi ukázali puchýřky i v té gumě. Ale jinak celkově mi takto ošetřený exteriér připadal i odolnější - může to být i docela subjektivní názor :-DOdesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manoto Vloženo 2. Květen 2017 Sdílet Vloženo 2. Květen 2017 U superba tam lepí průhlednou samolepku. Ale to je spíš prevence. Jinak reznutí snad ani zastavit nejde. Prostě vybrousit az na kov pokud tam nějaká rez je. Pak nastříkat antokorozní základovku, pak na to barvu na bázi kaučuku a gumy. Vytvoří to tu krupici jaká je na prahách. Pak už vrstvy vrchní barvy+bezbarvý lak a po zatvrdnutí rozleštit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 2. Květen 2017 Sdílet Vloženo 2. Květen 2017 průhledné samolepky proti oštípání laku má i OII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 2. Květen 2017 Sdílet Vloženo 2. Květen 2017 jestli je to nějak hodně rezavé, tak se mi moc nezdá, že by to bylo od kamínků. Primární příčina bude asi jiná a od toho se odvíjí i řešení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.