Pajapaja25 Vloženo 30. Duben 2017 Sdílet Vloženo 30. Duben 2017 (editace) Máte někdo zkušenost jak řešit píchnuté pneu? Píchl jsem ( kontrolka zahlásila, takže OK ) nalil jsem do pneu tu "lepící náplň" a nafoukal. Dojel jsem tak tak do pneuservisu ( pořád to utíkalo ) tam mi řekli, že pokud jsem tam dal tu náplň, tak pneu neopravují a musím si koupit novou :-o Stejnou neměli, takže jsem vzal 2 jiné. Neměl jsem čas čekat než ji objednají. Oprava za bez dvou stovek za 10tis. To je docela úlet. Je nějaké jiné řešení jak to příště udělat? Editováno: 30. Duben 2017, autor: Pawouk Upraven název tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 30. Duben 2017 Sdílet Vloženo 30. Duben 2017 (editace) Vozit rezervní kolo. Taky jsem slyšel už několikrát že po lepící sadě jsou pneumatiky na výhoz. Já vyhodil pro změnu lepící sadu a vozím si zimní kolo místo rezervy. Jako rezerva je super. edit: Teď jsem si všiml že jsem zabrouzdal do Superba 3 Kdoví jestli ten má díru na rezervu .. :/ Ale určitě se dá za příplatek doobjednat takže by měl mít taky k dispozici. Editováno: 30. Duben 2017, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajapaja25 Vloženo 30. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2017 Jj budu to řešit rezervou. Místo tam je a zůstala mi jedna dobrá guma. Takže ještě disk, hever, klíč Spíš mi šlo o to, jestli je fakt pneu "znehodnocené" tou náplní, nebo v servisu kecají, protože je to pro ně dobrý job, prodat raději novou gumu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 1. Květen 2017 Sdílet Vloženo 1. Květen 2017 Na výhoz by neměla být, jestli se jedná o normální poškození, viz manuál. Následující informace jsou platné pro sadu na opravu pneumatik dodanou z výroby. Pomocí sady na opravu pneumatik je možné utěsnit propíchnutí pneumatiky do průměru přibližně 4 mm. Oprava pomocí sady na opravu pneumatik nenahrazuje trvalou opravu pneumatiky. Oprava slouží jen pro dojetí do nejbližšího odborného servisu. Pneumatiku opravenou pomocí sady na opravu pneumatik co nejdříve vyměňte, resp. se na možnost opravy informujte v odborném servisu. Cizí tělesa, která pronikla až dovnitř pneumatiky (např. hřebík apod.), neodstraňujte. Sadu na opravu pneumatik nepoužívejte v následujících případech. ▶ Poškozený ráfek. ▶ Venkovní teplota nižší než minimální teplota uvedená v návodu k použití u láhve s utěsňovacím prostředkem. ▶ Propíchnutí pneumatiky větší než 4 mm. ▶ Poškození na boku pneumatiky. ▶ Uplynula doba použitelnosti uvedená na plnicí láhvi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Květen 2017 Sdílet Vloženo 1. Květen 2017 před 10 hodinami, Pajapaja25 napsal: Jj budu to řešit rezervou. Místo tam je a zůstala mi jedna dobrá guma. Takže ještě disk, hever, klíč Spíš mi šlo o to, jestli je fakt pneu "znehodnocené" tou náplní, nebo v servisu kecají, protože je to pro ně dobrý job, prodat raději novou gumu.. Napiš cosbymu - má pneuservis, nebo se tady možná i objeví. Podle mně je to ale nesmysl - pokud tedy defekt nezničil pneumatiku takovým způsobem, že ji nelze bezpečně opravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Květen 2017 Sdílet Vloženo 1. Květen 2017 Chce to vidět.Pokud je řízla z boku po směru vláken opravit se nedá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajapaja25 Vloženo 1. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2017 Oni to ani nezjišťovali. Proste řekli, že jakmile je tam ta hmota, tak to nejde. Nejspíš ví, že je zákazník v pasti a takhle z něho vytáhnou víc peněz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Květen 2017 Sdílet Vloženo 1. Květen 2017 No jo no,asi se jim nechtělo s tím drbat.Ono to není sranda tu sračku z té gumy dostat.Nesmí to tam zůstat.Než to člověk dostane ven,je potřeba kybel hader někdy.Člověk zničí rukavice.Asi se jim do toho prostě nechtělo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 4. Květen 2017 Sdílet Vloženo 4. Květen 2017 Superb 3 kupodivu díru na rezervu má a dokonce plnohodnotnou (205/55 R16). (Je to dva týdny, co jsem prorazil svojí první R18.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chnapka Vloženo 4. Květen 2017 Sdílet Vloženo 4. Květen 2017 Taky jsem prorazil 18" takze dve nove gumy, rovnani disku. Lepici sada je v tom pripade na houno, takze jsem rovnou koupil rezervu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 4. Květen 2017 Sdílet Vloženo 4. Květen 2017 Lepící sada je vždy na houno, nikdy nefungovala ani na motoroce kde je tlak na pneu mnohem nižší. Prostě hovadin. Buď zaplatit asistenta nebo rezervu, to že nalejeme penu do pneu a budeme doufat že to vydrží do nalezení servisu je utopie. Vyhozené prachy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wlady1980 Vloženo 10. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2018 (editace) Bude sediet na superba sezerva z passatu B6? (R16) Editováno: 10. Prosinec 2018, autor: Wlady1980 doplnenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2018 jo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wlady1980 Vloženo 10. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2018 Pripadne rozdielne ET pri dojazkovke asi vadit nebude, nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wlady1980 Vloženo 16. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2018 Ake je presne ET na origo dojazdovke? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolph Vloženo 17. leden 2019 Sdílet Vloženo 17. leden 2019 Tak minimálně na Škoda asistenta, tj. Záruku mobility se spoléhat nemůžete. Mě při koupi vozu tvrdili, že v rámci asistence pokud se nepodaří zalepit kolo, tak přivezou rezervu, ale minimálně dnes v noci tomu tak nebylo. Buď odtah do autorizovaného servisu, nebo si mám zavolat třeba na jinou pojišťovnu [emoji3525] Byl jsem holt pitomec, že jsem jim věřil.. Nalil jsem tam tu hmotu celou a po chvilce prakticky všechna vytekla. Už sháním rezervu, lepení už nechci ani vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 17. leden 2019 Sdílet Vloženo 17. leden 2019 a ještě je sranda, když máte aktivní sledování tlaku, tak ta hmota zničí sensor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 17. leden 2019 Sdílet Vloženo 17. leden 2019 Superbecko ale nema aktivne sledovanie,takze je tam obycajny senzor za par drobakov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 17. leden 2019 Sdílet Vloženo 17. leden 2019 Pokles se sleduje srovnanim otacek jednotlivych kol, neni tam senzor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolph Vloženo 17. leden 2019 Sdílet Vloženo 17. leden 2019 Jinak v pneuservisu s lepící hmotou v pneu vůbec neměli problém, pneu v pohodě opravili, jenom z ní museli vylít tu hmotu a pak to ještě pořádně vyčistili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 18. leden 2019 Sdílet Vloženo 18. leden 2019 Vylit? Ono to tam nezaschne jako lepidlo? 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.