Publikováno Květen 4, 20178 r Omlouvám se za dotaz, ale nepodařilo se mi podobné vlákno najít. Máte někdo představu, lze-li (a jak) za rozumný peníz doplnit ovládání na volant k rádiu SWING 6,5" ? Přenos do rádia je nějakou verzí bezdrátu, či je využit nějaký mechanický přenos mezi volantem a sloupkem řízení ? Předem moc díky za info.
Květen 18, 20178 r MFV lze dodělat, potřebuješ tlačítka s lištou, správnou gateway, kablík do volantu a vše dobře nakódovat/aktivovat
Červen 10, 20196 r Jak se budou chovat tlačítka MF pro listování v menu maxidotu, který nemám. Mám firemní absolutní holinu - obyč. palubák, bez tempomatu, xenonů a ostatních srandiček (MR 2017). Jestli jsem správně pochopil i z jiných témat tak MF lze dodělat i do tohoto sociálního případu. Sehnal jsem dobře tříramínko i s MF, tak bych to rád oživil i za cenu dalších nákladů (gateway, kabeláž, práce...) Jde mně o to abych se vyhnul nějakým chybovým hlášením. Díky!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.