Weithfisto Vloženo 5. Květen 2017 Sdílet Vloženo 5. Květen 2017 (editace) Zdar, už jste někdo řešili co se dá dodělat na Kokodáqa pomocí chytrého kablíku ? Žádné téma jsem ještě nenašel, tak zakládám tady tohle a pojďme ho postupně plnit. Editováno: 5. Květen 2017, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 5. Květen 2017 Sdílet Vloženo 5. Květen 2017 (editace) Co lze: protočení ručiček po zapnutí zapalování v budíkách, položka dotankovat v palubním počítači, zavírání 5 dveří krátkým stiskem, zadní světla s denními, aktivace corner v mlhovkách, ESC OFF/Sport, XDS+, air-care, zobrazení otáček ventilátoru v automatickém režimu, trvalé vypnutí start/stop, odblokování videa za jízdy, easy entry u řidiče a spolujezdce(závisí na výbavě - to vlastně platí u všech položek), aktivace follow to stop...... Editováno: 5. Květen 2017, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Květen 2017 Sdílet Vloženo 5. Květen 2017 A co ten název tématu? Tady skutečně není mimibazar... Upraveno do standardní podoby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 8. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2017 Ferdo díky za info. a víš jestli čtení značek potřebuje něco navíc z příplatkové výbavy, aby šlo aktivovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 26. Květen 2017 Sdílet Vloženo 26. Květen 2017 V ESP lze aktivovat asistenta proti převrácení vozu - má 3 stupně zásahu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamca1 Vloženo 26. Květen 2017 Sdílet Vloženo 26. Květen 2017 jako že není aktivní v žádné verzi výbavy?nebo je a lze zvyšit citlivost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 29. Květen 2017 Sdílet Vloženo 29. Květen 2017 Co jsem měl zatím možnost vidět není aktivní v žádném Kodiaqu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 30. Květen 2017 Sdílet Vloženo 30. Květen 2017 ferda25 - asistenta proti převrácení vozu? Nějak nechápu funkci. ESC snad automaticky hlídá tyto věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 30. Květen 2017 Sdílet Vloženo 30. Květen 2017 Tak to si jen myslíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 31. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2017 Jestli někdo budete mít už návody jak to dokodit (ideálně ověřené), tak to tady hažte ať rozšiříme studnici znalostí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hammi Vloženo 5. Červen 2017 Sdílet Vloženo 5. Červen 2017 Ahoj, kamarád si koupil Kodiaqa s panorámou a má jeden problém. Otázka zní: jde nějak dokódovat, aby se dala panoráma zavřít na dálku klíčem, tak jak okna. A nebo umí to alespoň s dešťovým senzorem automaticky? 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 30. Červen 2017 Sdílet Vloženo 30. Červen 2017 Rozšíření funkce DCC: https://forum.skodahome.cz/topic/139914-aktivace-rozšíření-nastavení-dcc-v-rámci-volby-individual/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 17. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2017 (editace) Panorama lze zavřít na dálku. Dne další pán co si chválil, že nemusí držet tlačítko ve dveří celou dobu, aby je zavřel... + dálka zavírá ze stejné vzdálenosti co otvírá. Editováno: 17. Červenec 2017, autor: ferda25 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 31. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2017 Jde panorama nejen otevřít ale i zavřít? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 9. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2017 Samozřejmě, že ano, včera jsi toho byl u mě svědkem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 9. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2017 Ano, ta otázka je už ale starší :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 27. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2017 To víš, dlouho Ti trvalo než jsi se rozhoupal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 28. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2017 @ferda25 : Prosímtě, tý základní návody jako protočení ručiček, kolik L dočepovat, u klimatizce vidět sílu ofuku na automatiku, zablokování AM pásma na rádiu, jsou podobné jako pro OIII? Nebo se to koduje jinak. Chci si ty základní věci změnit co nejsou složité, ale jaksi jsem ještě nenašel jestli je to stejné a nebo se to dělá jinak. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 28. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2017 (editace) Shodné s O3, jen nutný kabel s podporou IP. Editováno: 28. Srpen 2017, autor: ferda25 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hotak Vloženo 16. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2017 (editace) ahoj ,mate nekdo zkusenost s ................ Editováno: 16. Listopad 2017, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2017 Děláš si ze mě legraci? Toto je téma o výběru kabelu a sw? To opravdu není! Pravidla fora jsou jasná = napomenutí. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eTeBe Vloženo 3. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2017 Dělá to někdo v okolí Prahy, Kladna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 3. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2017 Rolbař - Praha 8 Kobylisy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rychlostzabiji Vloženo 23. Únor 2018 Sdílet Vloženo 23. Únor 2018 (editace) Nakódoval jsem si na Kodiaqu kde-co. Zaseknul jsem se akorát na VIM - vím, že to jde pouze s VCP (mám), ale nemohu to tam nikde najít :-( A pak se mi nepovedlo nakódovat počet cyklů blinkru - změnil jsem 3 na 5, kódování přijato, ale bliká pouze 3x. Nemáte někdo radu? ETeBe: v Pze se klidně zastav. Mám VCDS i VCP. Editováno: 23. Únor 2018, autor: rychlostzabiji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strabag Vloženo 22. Březen 2018 Sdílet Vloženo 22. Březen 2018 Nepovedlo se mi prez origo VCDS kabel (posledni update) aktivovat - protoceni rucicek (moznost tam je, ale netoci) - otevirani zavirani kufru knoflikem (moznost chybi) - plynovy pedal Audi (request out of range) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.