Přejít na obsah

eTeBe

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení eTeBe

Nováček

Nováček (1/14)

2

Popularita

  1. Rozhodně levým, potom budeš protahovat kabel celou palubní deskou k pojistkám. Protažení stropem není tak náročné. Kryt sloupku stačí odklopit a kabel dát pod něj, sundavat se nemusí. Pokud máš okenní airbagy tak dej kabel pod ně, kdyby vystřelil tak ho přetrhne.
  2. Dělá to někdo v okolí Prahy, Kladna?
  3. Sundavat nic nemusíš, jde to tam protáhnout poměrně snadno. Do stropu to dáš snadno, tapecírunk sloupku je potřeba trochu odklopit z těsnění dveří. Pokud máš okenní airbagy tak pozor ať je kabel pod nima, ne nad nima. Sloupkem se dostaneš do palubky k pojistkám.
  4. Předtím jsem měl bmw. Na přísavce to není ono, navíc to zabírá hodně místa ve výhledu a nelíbí se mi to. Pojistkanení prázdná, je to existující pojistka na jiný okruh. Je jich tam několik co jsou pod proudem jen se zapalováním. A ano, kamera se při startu sama zapne a potom sama vypne.
  5. Já jí tam montoval nedávno, bylo to náročnější než v předchozím autě. Připojená je na jednu z pojistek jak píšeš výše. Horší je uchycení kamery, musel jsem vrtat do držáku zrcátka.
  6. eTeBe

    Pojištění

    Mám havarijní + poškození, živel, vandalizmus, skla + krádež (ta byla díky zabezpečení hodně zlevněná) + povinné ručení za 14tis ročně.
  7. .apk balíček Android auto na starším telefonu nainstalovat a spustit šel, fungovalo to dobře. Dokonce to i po kliknutí na Columbuse četlo sms nebo zprávy z messengeru v češtině, hlasové ovládání taky fajn. Po pořízení Galaxy S8 nejde spustit ani po instalaci .apk souboru, brání se použití v CZ. Škoda...
×
×
  • Vytvořit nový...