Duben 29, 20196 r Ahoj viem o Igorovi z Bratislavy, na https://forum.octaviaclub.cz/ ,pod pseudom 160R .
Duben 29, 20196 r před 26 minutami, Jaro92 napsal: Ahoj viem o Igorovi z Bratislavy, na https://forum.octaviaclub.cz/ ,pod pseudom 160R . Hej viem o ňom, aj som mu písal, ale sa mi neozval, preto ešte hľadám niekoho iného
Květen 28, 20196 r Potřebuje to kamarád, ale řekli mu,že prej to je pro českej trh, tak tam by se to muselo dělat sofwarově, tak nevím kde je pravda.
Květen 28, 20196 r Pokud to v infotaimentu není, tak by se to mělo dát dokódovat (záleží odkud jsi, někdo se určitě najde).
Květen 28, 20196 r Vyčital som, že sa dajú vypnúť denné svetla nasledovne, svetlá dať na polohu auto, pritlačiť páčku od blinkrov k sebe a dvihnuť páčku hore to všetko menej ako 3 sek., na aktiváciu pritlačiť k sebe a potlačiť páčku dolu.
Květen 28, 20196 r @Jaro92 Tos vyčetl ke Kodiaqu, toto platilo u starších aut, ne? EDIT: Tak už jsem to našel, tento postup platí pro auta bez Inforaimentu, což u Karoqu asi nehrozí Bohužel manuál ke Karoqu toto neuvádí, takže u něj to tam nejspíše nebude a bude třeba dokódovat tuto volbu. Upraveno Květen 28, 20196 r od Martab
Květen 29, 20196 r Tak už som si aj ja dal dokódovať veci do môjho auta po dohode s Igorom....nebojím sa napísať ODBORNÍKOM. Nakódoval mi tieto veci: -doplnenie položky množstva dočerpania paliva -vypnutie kontroly pásov -automatické odsunutie elektrického sedadla po vypnutí zapaľovania a otvorenia dverí -aktivácia AicCare -zobrazenie stupňa fúkania ventilátora -aktivácia servisného menu v rádiu -zapnutie zadných obrysových svetiel pri aktívnom dennom svietení vpredu -nastavenie ostrekovačov -ponechanie možnosti elektrického ovládania okien aj po otvorení dverí -vypnutie pípania pri otváraní a zatváraní piatych dverí -zmena počtu bliknutí smerovky pri ťuknutí do páčky -odblokovanie obrazu prehrávaných videí za jazdy -akustické potvrdenie zamknutia/odomknutia PS:Ešte raz Ti Igor veľmi pekne ďakujem
Červen 20, 20196 r V 29. 5. 2019 na 7:03, MAKEL napsal: Tak už som si aj ja dal dokódovať veci do môjho auta po dohode s Igorom....nebojím sa napísať ODBORNÍKOM. Nakódoval mi tieto veci: -doplnenie položky množstva dočerpania paliva -vypnutie kontroly pásov -automatické odsunutie elektrického sedadla po vypnutí zapaľovania a otvorenia dverí -aktivácia AicCare -zobrazenie stupňa fúkania ventilátora -aktivácia servisného menu v rádiu -zapnutie zadných obrysových svetiel pri aktívnom dennom svietení vpredu -nastavenie ostrekovačov -ponechanie možnosti elektrického ovládania okien aj po otvorení dverí -vypnutie pípania pri otváraní a zatváraní piatych dverí -zmena počtu bliknutí smerovky pri ťuknutí do páčky -odblokovanie obrazu prehrávaných videí za jazdy -akustické potvrdenie zamknutia/odomknutia PS:Ešte raz Ti Igor veľmi pekne ďakujem Odkud je?
Červen 21, 20196 r Je z Bratislavy a už tak často tu na fóra nechodí....Igora nájdeš na fóre Octavia III
Červen 21, 20196 r Bullets: Nepoznám, len si sa pýtal odkiaľ je, ja jazdím do Strakoníc, keď niečo potrebujem.
Červen 21, 20196 r MAKEL: Nějaký kontakt mobil nebo tak nemáš? DavidSK: Ferda je extra třída jen já to mám 500km A nevím kolik hodin cesty díky uzavírkám... :( to během jednoho dne otočit je masakr
Červen 26, 20196 r Ahoj. Prodim o radu. Mam kabel Hex klon. Po preinstalovani windows a nainstalovani VCDS mi to haze chybu ze se adapter nespojil s vozidlem. Viz priloha. Je kabel ko nebo chybi nejaky ovladace? Diky Upraveno Červen 26, 20196 r od Chlumec
Srpen 6, 20196 r Nevíte o někom, kdo umí kódovat na severní Moravě? Popřípadě Olomoucko? (někdo ověřený) Děkuji Upraveno Srpen 6, 20196 r od Jumbo78
Září 18, 20195 r severní morava - opavsko @MaroCZ zkus přes SZ ......... @AMPER1 pokud máš kameru na čtení značek, tak nebude problém, jinak asi bude problém. Největší mistr na programování je @ferda25 ze Strakonic
Září 19, 20195 r Dík, kameru na čtení značek mám, byl jsem u rolbaře a tomu se to nepovedlo, že tam udělali nějakou změnu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.