Михаил Михайлов Vloženo 14. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2020 Ahoj. Pomozte mi, prosím. potřebujete diagnostický protokol bloku 5f z ODIS nebo VCDS s úpravami a kódováním. Potřebné od MIB3 bolero z maximální konfigurace. hlavní věc je, že je bezdrátový smartlink aktivován. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 17. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2020 (editace) Zdravím, je tu někdo nejlépe do 100 - 150 km od Brna, kdo by mi dokázal na Kodiaqu dokódovat zamykání s běžícím motorem? Je to nový kus s Kessy full. Editováno: 17. Prosinec 2020, autor: Delphin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2020 napiš tomuto člověku a řekni,že máš kontakt od Cosbyho,udělá ti to- alessicz@gmail.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 17. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2020 Díky moc, napsal jsem mu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 15. leden 2021 Sdílet Vloženo 15. leden 2021 Kódování mezi svátky provedeno. Spokojenost, alessicz byl moc ochotný. Díky za tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 15. leden 2021 Sdílet Vloženo 15. leden 2021 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka1111 Vloženo 6. Únor 2021 Sdílet Vloženo 6. Únor 2021 Zdravím, je tady někdo z Prahy a okolí kdo by dokázal dokódovat nějaké věci? Popř. jestli má někdo kontakt na Ferdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Únor 2021 Sdílet Vloženo 13. Únor 2021 Tak dokódováno Lane assist,Licht assist,start stop off,možnost zvukové signalizace při zamčení/odemčení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fr33dom Vloženo 29. Březen 2021 Sdílet Vloženo 29. Březen 2021 (editace) Zdravím, je tady někdo z východních čech (Pardubice, HK, Náchod) ohledně dokódování nějakých funkcí? Děkuji Editováno: 29. Březen 2021, autor: Fr33dom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHOVKY Vloženo 1. Květen 2021 Sdílet Vloženo 1. Květen 2021 (editace) Zdravim prosím Vás resetoval som intervaly no stále mi vypisuje hlášku : Termín servisu oleja. Vie niekto pomôcť. Kodiaq 2020 Style. HOTOVO Editováno: 1. Květen 2021, autor: CHOVKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Hagel Vloženo 23. Červen 2021 Sdílet Vloženo 23. Červen 2021 Zdravim - Jde dokodovat Trailer assist (couvani s privesem)? Pripadne bych s tim dokodoval i prediktivni tempomat a par veci. Kodiaq RS mr. 2020 Nekdo v Praze pripadne kontakt na Ferdu. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 28. Červen 2021 Sdílet Vloženo 28. Červen 2021 Mi Trailer Assist na Superbu Ferda kódoval. V rámci Covidu před měsícem fyzicky nefungoval, jen přes vzdálený přístup v Praze. Jak je na tom teď, nevím. Já tam byl a spokojenost. Jen jsou to bohužel náklady navíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sato1 Vloženo 1. Září 2021 Sdílet Vloženo 1. Září 2021 Ahojte, vie niekto poslat navod ako aktivovať otvorenie / zatvorenie kufra z väčšej vzdialenosti? Nedarí sa mi nájsť na nete návod... Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj- Vloženo 3. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2021 Dobry den, chcel by som sa spytat ci je mozne do Kodiaq 2018 4x4 DSG dokodovat funkciu offroad, nielen grafika, ale aj zmena spravania auta. Idealne ak to niekto robi profesionalne v okoli BA. dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pabloescobar Vloženo 26. leden 2022 Sdílet Vloženo 26. leden 2022 Ahoj, nevim zda to patri do tohoto tematu, ale nechce se mi zakladat nove. Chtel jsem se zeptat, jestli nema nekdo tip na OBD diagnostiku, tzn. takovy ten curament, co se da do OBD zasuvky a pres mobil lze ovladat. Vim, ze je toho na trhu plno vcetne Ciny, ale jde mi o neco, co uz ma nekdo na Kodiaqu vyzkouseno s dobrym pomerem cena/vykon. Jde mi jen o to nastavit si napr. zapinani svetel, zavirani oken apod. v domacich podminkach. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo78 Vloženo 26. leden 2022 Sdílet Vloženo 26. leden 2022 Ahoj. Možná blbý dotaz - mám Kodiaqa 1,4 TSi 4x4, 11/2016 - má Apple CarPlay přes kabel. Je možné nějak "nakódovat" bezdrátový ACP? Nevyznám se v tom, tak se možná ptám blbě a proto se omlouvám. Děkuji a přeji krásný večer všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ministry078 Vloženo 26. leden 2022 Sdílet Vloženo 26. leden 2022 před 9 minutami, pabloescobar napsal: Ahoj, nevim zda to patri do tohoto tematu, ale nechce se mi zakladat nove. Chtel jsem se zeptat, jestli nema nekdo tip na OBD diagnostiku, tzn. takovy ten curament, co se da do OBD zasuvky a pres mobil lze ovladat. Vim, ze je toho na trhu plno vcetne Ciny, ale jde mi o neco, co uz ma nekdo na Kodiaqu vyzkouseno s dobrym pomerem cena/vykon. Jde mi jen o to nastavit si napr. zapinani svetel, zavirani oken apod. v domacich podminkach. Diky. čo sa týka appky ja som na to použil CARISTU. Nastavil som pár vecí - pretočenie ručičiek tachometra pri zapnutí, zmena počtu blikaní smeroviek, zvukový signál pri zamkutí a odomknutí auta, stále zapnuté zadné svetlá, vypnutie upozornenia na nezapnuté pásy, vypnutie auto-lock dverí, pamat na posledný zvolený režim vyhrievania sedačiek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pabloescobar Vloženo 26. leden 2022 Sdílet Vloženo 26. leden 2022 Presne tohle jsem mel na mysli. A funguje bez problemu? Spolehlivost spojeni, prehlednost mobilni aplikace atd.. Nemas nejaky odkaz, ze bys sem hodil? Predpokladam, ze bude vic typu. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ministry078 Vloženo 26. leden 2022 Sdílet Vloženo 26. leden 2022 (editace) před 1 hodinou, ministry078 napsal: čo sa týka appky ja som na to použil CARISTU. Nastavil som pár vecí - pretočenie ručičiek tachometra pri zapnutí, zmena počtu blikaní smeroviek, zvukový signál pri zamkutí a odomknutí auta, stále zapnuté zadné svetlá, vypnutie upozornenia na nezapnuté pásy, vypnutie auto-lock dverí, pamat na posledný zvolený režim vyhrievania sedačiek. Editováno: 26. leden 2022, autor: ministry078 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ministry078 Vloženo 26. leden 2022 Sdílet Vloženo 26. leden 2022 Před hodinou, pabloescobar napsal: Presne tohle jsem mel na mysli. A funguje bez problemu? Spolehlivost spojeni, prehlednost mobilni aplikace atd.. Nemas nejaky odkaz, ze bys sem hodil? Predpokladam, ze bude vic typu. Diky. Odpisujem ti v tomto vlákne. OK ? apppku mám CARISTA verzia 3.8.3, pracuje pekne, všetko je prehladné, vieš čítať aj chybové kódy. Nutnost vedieť anglicky. Dá sa stiahnut na webe ulozto.sk OBD som kupil na alza.sk tu je link: https://www.alza.sk/tv-foto-audio-video/mobilly-obd-ii-bt-d4624328.htm Je dolezite aby Ti podporoval niektore protokoly, konktetne tento moj funguje. Pre kontrolu protokolov som pouzil appku z Google play ELM327 Identifier (Daaren Fonloil) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pabloescobar Vloženo 27. leden 2022 Sdílet Vloženo 27. leden 2022 Super, diky za info. Videl jsem na YT, ze nekdo umi pres obd udelat i regeneraci filtru pevnych castic, to by byla asi velmi uzitecna funkce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 27. leden 2022 Sdílet Vloženo 27. leden 2022 @pabloescobar jo to carista umi. Taky jo mam, v pohode, nicmene na iphone. Myslim ze jim platim nejake eura rocne, nicmene je k nezaplaceni kdyz to muzes vypnout i kamosum, kolegum, nebo obchodnim partnerum. Jak psal kolega vyse, podporuje to vic tech bazmegu do zasuvky auta, tak vem co ma odzkousene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pabloescobar Vloženo 28. leden 2022 Sdílet Vloženo 28. leden 2022 Vsiml jsem si jeste jednoho zarizeni. Sice drazsi, ale vypada docela dobre. Ma nekdo zkusenost? https://obdeleven.com/cs/domu/187-starter-pack-0758277987851.html https://youtu.be/aeBmFh6dpOY https://youtu.be/_G1cpT0h3JI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavia31 Vloženo 11. Březen 2022 Sdílet Vloženo 11. Březen 2022 Zdravím, je tu někdo z Prostějova, Vyškova, Olomouce a okolí kdo umí pACC?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladron Vloženo 20. Březen 2022 Sdílet Vloženo 20. Březen 2022 Někdo z Brna nebo blízkého okolí na nakodovani vseho mozneho do kodiaqa? Předem díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.