PitgenUK Vloženo 7. Květen 2017 Vloženo 7. Květen 2017 Dobry den, Mam Skoda Octavia Laurin&Klement z roku 2007. Do me skody jsem si zapojil Denni svetla az na 2 kabliky. Modry(Blue a oranzovy (Orange A).Predpokladam ze ten modry kablik muzu zapojit jako uzemeni ci do minusu baterky. Problem mi dela najit kablik obrysoveho svetla (Orange A) v konektoru obrysovych svetel.Nevite nekdo pod jakym cislem ho muzu najit a jake ma barvy? Jeste na upresnenou. Na dalsim obrazku jsou dva konektory. Predpokladam ze ten kablik obrysoveho svetla najdu v konektoru B - Konektor ze svetlometu. Predem moc dekuji. Petr Citovat
PitgenUK Vloženo 7. Květen 2017 Autor Vloženo 7. Květen 2017 Diky moc za odpoved H2o(voda). Jeste abych si byl 100% jisty je to ten konektoru B - Konektor ze svetlometu jak mam na obrazku? Citovat
PitgenUK Vloženo 7. Květen 2017 Autor Vloženo 7. Květen 2017 10 minutes ago, h2o said: Konektor od svetlometu. Diky moc funguje skvele. V Angliji to neni povinne, ale kdyz pojedu nekdy do cech tak se mi nechtelo porad zapinat svetla. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.