Ureczech Vloženo 20. Květen 2017 Sdílet Vloženo 20. Květen 2017 Zdravím, potřeboval bych radu, moc se v tom nevyznám. V mém Rapidu není od výroby HF sada s BT. Proto jsem se rozhodl, že si pořídím místo aktuálního rádia Swing, rádio Amundsen+, které má integrovanou bluetooth handsfree sadu. Zřejmě najivně jsem si myslel, že stačí poté následná dodatečná instalace mikrofonu a vše bude fungovat jak má. Při dotazu v servise Škodovky mi bylo řečeno, že bude potřeba doinstalovat i řídící jednotku pro HF sadu. Může mi někdo poradit, zda to je nutné když je BT HF sada integrovaná v Amundsen+? Děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 21. Květen 2017 Sdílet Vloženo 21. Květen 2017 Není; pokud máš opravdu Amundsen+ s BT, pak stačí mikrofon a správně nakódovat. Na pohled to poznáš podle nenulové MAC adresy na jednom ze štítků na přístroji (nesmí tam být 00:00:00:00:00:00), pokud tam je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ureczech Vloženo 21. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2017 Zdravím, díky moc za radu!!! Momentálně ještě zatím žádného Amundsena+ nemám, ale aspoň už vím po čem se dívat a jaké je řešení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 24. Květen 2017 Sdílet Vloženo 24. Květen 2017 Slapnahrabe to vystihl. stejnou přestavbu jsem dělal a řídil jsem se štítkem s Mac adresou. Rádio se blbě shání. Občas lidi tvrdí na inzerátu ze rádio má BT a dopouštějí se omylu. Vzdy jsem chtěl, aby mi poslali fotky všech štítků na rádiu. A ještě budeš potřebovat stropní lampičku s pozicí na mikrofon. Pokud ji v autě nemáš. .. a nějakou tu GPS anténu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ureczech Vloženo 24. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2017 Díky za radu, chci se zeptat když máš vlastní zkušenost, máš někde nějaký návod jak natáhnout ten mikrofon do stropní lampičky? S tím jsem samozřejmě počítal,jen jsem nenašel na inernetu žádný návod v případě že bych byl schopný to zmáknout doma sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 24. Květen 2017 Sdílet Vloženo 24. Květen 2017 Demontuješ lampičku, tapec A sloupku u spolujezdce, schránku před spolujezdcem, rádio a normálně kabel protahneš a zafiksuješ. Pod stropnicí jde kabel protáhnout v pohodě za pomocí nejake tuhé struny. Jedna z nejjednodušších montáží. GPS anténu upevníš pod palubku. Když tak se ptej,rad poradim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ureczech Vloženo 24. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2017 Tak to je dobře že to jde protáhnout pod stropnicí takhle. Zní to jednodušše, jakmile seženu Amundsen+ a nebudu si vědět rady tak se kdyžtak ozvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 26. Květen 2017 Sdílet Vloženo 26. Květen 2017 Jedna drobna, ale dulezita otázka. Jaký rok výroby je Tvůj Rapid? Přikládám foto toho kabelu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ureczech Vloženo 26. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2017 2013,hraje to v něčem roli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clooney Vloženo 17. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2017 Nemate nekdo moznost zjistit cisla dilu? Zajima me gps antena a mikrofon s kabelem do radia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 17. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2017 mam jen lampicku k mikrofonu, DAB antenu a kabel k ni.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loudy Vloženo 10. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2022 Slapnahrabe: "Není; pokud máš opravdu Amundsen+ s BT, pak stačí mikrofon a správně nakódovat." Chtěl bych se zeptat jak se to dělá správně nakódovat? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 10. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2022 Nedajte sa zmiesť blbosťami o správnom kódovaní!!! Žiadne kódovanie nie je potrebné, ani sa nič nekóduje pri výmene rádia. Jedno nakódovanie je a to tzv. automatické načítanie kódu rádia, aby sa nemusel zadávať pri odpojení baterky. To je celé. A ak nenakóduješ, pri odpojení baterky, zadáš PIN a je to. Rádio ide. Nainštaluješ mikrofón a ideš. Zapneš bluethot na telefóne, spáruješ s rádiom a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.