Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím, potřeboval bych radu, moc se v tom nevyznám.

V mém Rapidu není od výroby HF sada s BT. Proto jsem se rozhodl, že si pořídím místo aktuálního rádia Swing, rádio Amundsen+, které má integrovanou bluetooth handsfree sadu. Zřejmě najivně jsem si myslel, že stačí poté následná dodatečná instalace mikrofonu a vše bude fungovat jak má. Při dotazu v servise Škodovky mi bylo řečeno, že bude potřeba doinstalovat i řídící jednotku pro HF sadu. Může mi někdo poradit, zda to je nutné když je BT HF sada integrovaná v Amundsen+? Děkuji za rady.

Vloženo

Není; pokud máš opravdu Amundsen+ s BT, pak stačí  mikrofon a správně nakódovat. Na pohled to poznáš podle nenulové MAC adresy na jednom ze štítků na přístroji (nesmí tam být 00:00:00:00:00:00), pokud tam je.

Vloženo

Slapnahrabe to vystihl. stejnou přestavbu jsem dělal a řídil jsem se štítkem s Mac adresou. Rádio se blbě shání. Občas lidi tvrdí na inzerátu ze rádio má BT a dopouštějí se omylu.  Vzdy jsem chtěl, aby mi poslali fotky všech štítků na rádiu.  A ještě budeš potřebovat stropní lampičku s pozicí na mikrofon. Pokud ji v autě nemáš. .. a nějakou tu GPS anténu 

Vloženo

Díky za radu, chci se zeptat když máš vlastní zkušenost, máš někde nějaký návod jak natáhnout ten mikrofon do stropní lampičky? S tím jsem samozřejmě počítal,jen jsem nenašel na inernetu žádný návod v případě že bych byl schopný to zmáknout doma sám :)

Vloženo

Demontuješ lampičku, tapec A sloupku u spolujezdce, schránku před spolujezdcem, rádio a normálně kabel protahneš a zafiksuješ. Pod stropnicí jde kabel protáhnout v pohodě za pomocí nejake tuhé struny.  Jedna z nejjednodušších montáží. GPS anténu upevníš pod palubku. Když tak se ptej,rad poradim. 

• o 4 měsíce později...
  • o 5 let později...
Vloženo

Slapnahrabe: "Není; pokud máš opravdu Amundsen+ s BT, pak stačí  mikrofon a správně nakódovat." Chtěl bych se zeptat jak se to dělá správně nakódovat? Díky

Vloženo

Nedajte sa zmiesť blbosťami o správnom kódovaní!!! Žiadne kódovanie nie je potrebné, ani sa nič nekóduje pri výmene rádia. Jedno nakódovanie je a to tzv. automatické načítanie kódu rádia, aby sa nemusel zadávať pri odpojení baterky. To je celé. A ak nenakóduješ, pri odpojení baterky, zadáš PIN a je to. Rádio ide. Nainštaluješ mikrofón a ideš. Zapneš bluethot na telefóne, spáruješ s rádiom a je to.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...