Publikováno Květen 24, 20178 r Když předjížídte na okresce v těch +- 85-95km/h auto, máte nervy na 4ku nebo raději jistotu a za 3? Rapid je moje první auto s turbem a pořád mě ta lenost v nižších otáčkách doveden i po půl roce celkem slušně vyškolit.
Květen 25, 20178 r Oblast největšího kroutícího momentu začíná u těchto turbo motorů za 2000 ot, tam auto zrychluje nejrychleji. Líný auto bude vždy, když se budeš řídit nápovědou řazení na budících.
Květen 25, 20178 r ty polemizuješ při 81 kw? co mám říkat já s přesedlání ze 103kw na 63kw ???? Ono to mý citelně tahá od 2000 ale asi tak jen do 3000 a pak to padá. Když chci předjet nebo ujet blbečkovi co si myslí, že předjede rapida protože má lepší auto než je rapid, tak podržím čtyřku nebo dám za 3 a pěkně 110 a už mi na prdeli nikdo nevisí. Určitě otáčky motoru nebyly u červenýho. Takže v klidu. A ono někdy prostě nemá cenu předjíždět. Upraveno Květen 25, 20178 r od elvis78
Květen 25, 20178 r Určitě rovnou podřadit na trojku, plyn na podlahu a nechat to vytočit, přece jen jen to benzíňák, takže si to můžeš dovolit. Dělal jsem to takhle i před chipem, ale právě ta "lenost" ve vyšších otáčkách mě přivedla k chipu - teď mi krouťák padá až po nějakých 4600 otáčkách a i tam dosahuju cca 190 Nm oproti 150 v sérii (viz moje vlákno), takže pokud ti přijde Rapid líný --> úprava ŘJ Upraveno Květen 25, 20178 r od whitecoat
Květen 25, 20178 r Teda já jsem s tímhle motorem nikdy nejel, ale to mi neříkejte, že kolem 90 km/h se při předjíždění musí podřazovat na trojku. Vždyť je to v manuálu ta nejsilnější motorizace...
Květen 25, 20178 r V dnešním provozu předjíždí s maloobjemovými turbo motory na 4 jen sebevrah nebo důchodce nebo musíš mít před sebou hodně místa. Samozřejmě téměř vzápětí poté, co auto na 3 zrychlí, řadím 4 a pak hned 5 resp. někdy po 3 rovnou 5. Prostě ta 3 je jistota, že vystřelíš jak raketa .
Květen 25, 20178 r Zavisi od situacie a trasy. Ak ides plynule, zvladnes to na 5. Ak ide oproti auto a ty chvilu cakas za autom ktore chces obehnut, musis ist do 4/3. Staci vam par jazd/hodin na HTP motore a zvyknete si na to (a to este nehovorim s nalozenym zadkom)
Květen 25, 20178 r No to jsem si právě myslel, že tyhle "HTPmanýry" už jsou passé. Teď ale koukám, že mnozí z vás mají v podpisech tu slabší verzi, kde by se to dalo očekávat... A na dálnici to ve stoupání 130 drží, ne?
Květen 25, 20178 r No to samozřejmě udrží. Ale plynulou jízdu po dálnici bych do tématu o předjíždění raději nepletl nebo zabředneme úplně mimo.
Květen 25, 20178 r Autor Díky pánové, takže stejná zkušenost. Ono i na tu čtverku, když člověk nestojí na podlaze a naráz potřebuje akceleraci je to většinou o hubu. Na druhou stranu je podřazení na 3. v té rychlosti celkem kopanec a vysvětlujte pak polovičce s potomkem, že nezávodíte ale chcete jen bezpečně předjet. Hrozně mi vadí ten rozsah zátahu turba, co psal elvis78. Od 3k to na 4 už celkem rychle vadne, na 3. je to v pohodě.
Květen 25, 20178 r Když chci předjet nebo ujet blbečkovi co si myslí, že předjede rapida protože má lepší auto než je rapid, tak podržím čtyřku nebo dám za 3 a pěkně 110 a už mi na prdeli nikdo nevisí. Toto bude fungovat maximálně na blbečka v Rapidu nebo nějaké Dacii. Kdokoli jiný, v jiném rozumném autě na to šlápne a dá ti ochutnat, jak chutná karcinogenní výfukový plyn.
Květen 25, 20178 r Díky pánové, takže stejná zkušenost. Ono i na tu čtverku, když člověk nestojí na podlaze a naráz potřebuje akceleraci je to většinou o hubu. Na druhou stranu je podřazení na 3. v té rychlosti celkem kopanec a vysvětlujte pak polovičce s potomkem, že nezávodíte ale chcete jen bezpečně předjet. Hrozně mi vadí ten rozsah zátahu turba, co psal elvis78. Od 3k to na 4 už celkem rychle vadne, na 3. je to v pohodě. Zkus při podřazení meziplyn... Uvidíš, že Ti to pomůže.
Květen 25, 20178 r Autor před 6 hodinami, Wittmann napsal: Ale ten má právě o skoro 20 kW míň... Ten pokles asi není tak razantní jako u slabší verze, ale stejně si to člověk u 5tky a 6tky musí hlídat, někdy i u 4ky. U minulého auta (atmosferická malá 1.8, 84kw) se to ve 2500 tisících krásně vzbudilo a táhlo až do červeného, tam prostě člověk věděl, že už bude jen rychlejší. I v případě, že šla noha z plynu a otáčky spadlo o 2 tisíce níž. Tady je taková 1 sekundová prodleva, ale to je prý proto, že pedál není spojený přímo se škrtící klapkou.
Květen 25, 20178 r před 2 hodinami, Sabiza napsal: Toto bude fungovat maximálně na blbečka v Rapidu nebo nějaké Dacii. Kdokoli jiný, v jiném rozumném autě na to šlápne a dá ti ochutnat, jak chutná karcinogenní výfukový plyn. Asi jsi vzal můj příspěvek osobně, nebo mi to tak připadá.Dost často mám ten pocit, že se mi v obci někdo lepí na zádel od doby co máme jako druhé auto rapida a protože nejezdim brzda plyn ale plynule( dost lidí jezdí brza-plyn krom toho že neblikaj) a pak to na výjezdu z obce prostě zašlápnu, protože mi někdo visí na zadku. nemám to rád. Jednou jsem ujel policajtům, protože mě oslňovalo jejich auto do všech zrcátek.Pak mě teda v obci dojeli ale po vysvětlení situace mě nechali jet Každopádně za 3 je jistota i u 103kw v naftě a pak klíďo za šest Upraveno Květen 25, 20178 r od elvis78
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.