Feddy Vloženo 6. Červen 2017 Sdílet Vloženo 6. Červen 2017 Dobrý den, obracím se na Vás s prosbou o radu u mé OII s motorem BKC. Při mírném přidání plynu se z levé části vozu začne ozývat hučení( srovnatelné hučení jako od ložiska v kole) při dalším přidání nebo uvolnění pedálu zvuk okamžitě přestane( jedná se jen o tu jednu polohu). Samozřejmě stejný zvuk se ozývá i na tempomat když se motor dostane do této fáze že přidává jen minimum plynu. Nejdříve jsem to ignoroval ale bohužel plyn v této poloze člověk drží dost často pro opravdu mírnou akceleraci a jakmile udržím nohu v té poloze zvuk nekolísá nic a stále se ozývá a nepřestane dokud polohu plynu nezměním. Děkuji Vám za vaše rady Kuba 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX42 Vloženo 27. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2018 Ahoj, čím to bylo? Mám naprosto stejný problém, plyn cca o 1 cm stlačený a začne to hučet, přidám nebo pustím a přestane to, je úplně jedno, jaká je to rychlost nebo stupen rychlosti, dělá to prostě na tu polohu pedálu, přesně jak píšeš, podobné ložisku, ale to zatáček to nemá vliv. Děkuju moc za tvou radu Ještě dodám, že to dost reaguje na teplotu venku, ráno to moc nedělá, odpoledne (30 stupnu) to dělá skoro hned. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dan25 Vloženo 11. Květen 2020 Sdílet Vloženo 11. Květen 2020 Zjistili jste co to bylo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.mx Vloženo 12. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2022 V 27. 7. 2018 na 9:02, FOX42 napsal: Ahoj, čím to bylo? Mám naprosto stejný problém, plyn cca o 1 cm stlačený a začne to hučet, přidám nebo pustím a přestane to, je úplně jedno, jaká je to rychlost nebo stupen rychlosti, dělá to prostě na tu polohu pedálu, přesně jak píšeš, podobné ložisku, ale to zatáček to nemá vliv. Děkuju moc za tvou radu Ještě dodám, že to dost reaguje na teplotu venku, ráno to moc nedělá, odpoledne (30 stupnu) to dělá skoro hned. Přesně tohle mi dělá taky, přišlo se na něco prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.mx Vloženo 15. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2022 V 6. 6. 2017 na 19:23, Feddy napsal: Dobrý den, obracím se na Vás s prosbou o radu u mé OII s motorem BKC. Při mírném přidání plynu se z levé části vozu začne ozývat hučení( srovnatelné hučení jako od ložiska v kole) při dalším přidání nebo uvolnění pedálu zvuk okamžitě přestane( jedná se jen o tu jednu polohu). Samozřejmě stejný zvuk se ozývá i na tempomat když se motor dostane do této fáze že přidává jen minimum plynu. Nejdříve jsem to ignoroval ale bohužel plyn v této poloze člověk drží dost často pro opravdu mírnou akceleraci a jakmile udržím nohu v té poloze zvuk nekolísá nic a stále se ozývá a nepřestane dokud polohu plynu nezměním. Děkuji Vám za vaše rady Kuba Čím to bylo prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.