Publikováno Červen 11, 20178 r Diagnostika ,závada váhy vzduchu. Po výměně stále max. ot. 2500. auto zdáse stále v nouzovým režimu. Prostě nevim......
Červen 12, 20178 r Autor Četl jsem.....je to tolik možností.......... Po výměně váhy už žádná kontrolka nesvítí, motor točí jen do 2500ot. Je tedy v nouzovém režimu ? Musí proběhnout konfigurace přes vag ?
Červen 12, 20178 r Autor Napíchnuto výmaz z nouzáku, váha maká perfekto. hodnoty ok. Jen se chci zeptat, mám dsg čtykolu , při sešlápnutí plynového pedálu bez jízdy motor točí jen do 2500ot. ???
Červen 12, 20178 r To je v pořádku s tím volnoběhem. Dělají to snad všechny CR motory :-) Zřejmě jako opatření před zbytečným vytáčením na vlnoběh, a je jedno jestli je to manuál nebo automat
Červen 12, 20178 r Autor Díky za info. potřeboval jsem si to potvrdit. Kamarád má pažouta 05 dsg tuším b5 a tomu to jde do otaček bez omezení. Je to tak v pořádku?
Červen 12, 20178 r Novější auta mají ochranu proti vytočení, jak psal Centrifuga, nafta jde do 2.500 ot/min a benzín do 4.000 ot/min. Jakmile se rozjedeš na jakoukoliv rychlost, tak motor na volnoběh vytočíš až do omezovače. B5, pokud tím myslíš Passata, tak to je starší auto, co to ještě nemá a o Peugeotu vím jen, že to dělají žabožrouti... Upraveno Červen 12, 20178 r od Ort
Červen 13, 20178 r myslim, ze vytocis.. na drzaka cez stlacenu spojku tusim. Upraveno Červen 13, 20178 r od r_e_n_e
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.