indyjones8379 Vloženo 13. Červen 2017 Sdílet Vloženo 13. Červen 2017 (editace) Dobry den prosim poradte prikladam video a posudte sami ci je zvuk studeneho motora v poriadku najazdene cca 15000 km. Editováno: 13. Červen 2017, autor: indyjones8379 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrVa Vloženo 29. Červen 2017 Sdílet Vloženo 29. Červen 2017 Řešil jsem v cca 20.000, teď 60.000 a cvrká stále stejně, jako na videu, někdy dokonce i víc. Podle servisu je vše v pořádku, tak to snad tak i bude ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 29. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2018 Mam 1.2 TSI zvuk stejny. Auto po zaruce neresim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 29. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2018 (editace) To jsou celkem normální zvuky čtyřválcových Tsi motorů. To bych neřešil. Tříválce Tsi neznám, ale HTP taky nebyla žádná labutí píseň. Jinak to hrčí a řinčí při studeném startu, jinak při teplém, jinak U Tsi motorů s rozvodovým řetězem, jinak u řemene. Buďte v klidu, tohle jsem dříve taky chtěl řešit, ale z těch různých pazvuků bych se snad mohl zbláznit. Pokud Vám tam nehrká vytahaný rozvodový řetěz ( a to by měl poznat i technický antitalent, protože je to neustálý kravál jako třeba při hromadném rozbíjení porcelánu), tak praktikujte Josefa Švejka "To chce klid" Editováno: 29. Říjen 2018, autor: DušanV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiptronic Vloženo 29. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2018 Zvuk mojho TSI motora mi silne pripomina nieco medzi Zetorom 25 a sijacim strojom Minerva ale inak spokojnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.