Tattoomaen Vloženo 15. leden 2018 Sdílet Vloženo 15. leden 2018 před 14 hodinami, Drahosh napsal: jak to tady ctu, napada me otazka: je tady nekdo s O3 FL a LED svetlama, komu to z vyroby nesviti do zeme a nemusel s tim do servisu na upravu? Já v servise světla seřizovat nebyl a nemám pocit, že by mi to svítilo do země. První servis mě čeká při 30t km a do tý doby se tam nechystám. Soused seřizovat byl a mám pocit, že mu to svítí stejně jako mě bez seřízení. Ovšem špatně se to takto hodnotí, jel jsem s ním asi 5km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 15. leden 2018 Sdílet Vloženo 15. leden 2018 Mě to do země svítí, jak jsem již psal. A stejně mi lidi občas probliknou, i když jedu na potkávačky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 15. leden 2018 Sdílet Vloženo 15. leden 2018 Clerfayt: Vidis, a to me se jeste nikdy nestalo, ze by me nekdo problikl, tak ze jsem asi svitil do zeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 15. leden 2018 Sdílet Vloženo 15. leden 2018 Ale já fakt taky svítím do země. A to né že bych pozdě tlumil dálkové. To bych se probliknutí nedivil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 21. leden 2018 Sdílet Vloženo 21. leden 2018 Paraaaada, po navsteve druheho servisu ( ne kvuli svetlum ), kde jsem si nechal jeste jednou zkontrolovat LED svetla, tak zkontrolovali tak, ze sviti na ho*no, tak jak svitili od vyroby ... uz me fakt je*ne, zas i pri zatizeni sviti do zeme ... a to pry je prizvedli co mi tvrdli ... tak nevim co tam maji v servisech ŠA za trotly, ale uz toho mam dost ... Zitra zpatky do servisu ... a to uz mi svitili obstojne ... zacli do toho vrtat a konec ... kdybych vedel jak to dopadne vy*eru se uz na kontrolu svetel ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 22. leden 2018 Sdílet Vloženo 22. leden 2018 Dneska prehrany novy soft ohledne svetel ... jestli ani to nepomuze, tak to bude resit uz Boleslav ... tolik k LEDkam ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 24. leden 2018 Sdílet Vloženo 24. leden 2018 (editace) POZOOR POZOOOOR !!! Po opetovnym servisu mi seridili svetla a ted KONECNE muzu rict, ze to sviti jak LEDky ... !!! Sviti to luxusne, snad to tak vydrzi ... Pry mi prehrali nejaky novy soft u svetel ... Nechapu co stim udelali, ale ZATIM to fakt sviti luxusnee !!! Tak snad uz to bude svitit takhle porad Vůůůůůbec se to neda porovnavat jak mi to svitilo ... Editováno: 24. leden 2018, autor: Jojo91 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimX11 Vloženo 24. leden 2018 Sdílet Vloženo 24. leden 2018 Vzhledem k tomu, že se problém týká více aut, zajímalo by mě jestli na to bude svolávačka, nebo zda ten software půjde už do aut z výroby Tak hlavní je, že ti to konečně svítí dobře a že jsi spokojen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 24. leden 2018 Sdílet Vloženo 24. leden 2018 RadimX11: To vubec netusim jak to je a bude ... Urcite bych se zeptal technika na vic infa, bohuzel jak jsem prisel pro vuz tak uz tam nebyl a predal mi ho nejaky jeho kolega ... ale chystam se tam jeste skocit a rict jim, ze to hodne dost pomohlo, tak aby vedeli ze to opravdu pomaha 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardicCZ Vloženo 24. leden 2018 Sdílet Vloženo 24. leden 2018 Já jdu za 2 týdny na garančnku a řekl jsem jim, že mi svítí levé světlo níže než pravé. A celkově se mi zdá, že svítí do země. Takže jsem zvědav, jak to nastaví. Ještě si udělám pár fotek, než jim to tam nechám. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 24. leden 2018 Sdílet Vloženo 24. leden 2018 JardicCZ: Kdyby si byl z Ostravska-FM-Trinec a okoli, tak bych ti hned doporucil servis kde jak to tak vypada, KONECNE po pul roce od vyroby nastavily svetla jak by meli svitit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 24. leden 2018 Sdílet Vloženo 24. leden 2018 Mně to seřizovali v Autodružstvu FM a v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 24. leden 2018 Sdílet Vloženo 24. leden 2018 LukasCBR: Taky, taky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kadlii Vloženo 24. leden 2018 Sdílet Vloženo 24. leden 2018 Jak vam sviti svetla s plnym autem ? Svetla mam nastaveny dobre, sviti fakt krasne, ale kdyz jedu ve ctyrech, tak se mi sklopej uplne do zeme. Je to hodne patrny pri prenuti na dalky, kdy se strasne dlouho zvedaji nahoru. Kdyz nasatrtuju s plnym autem, tak svetla sjedou uplne dolu jako normalne, ale vyjedou jen o kousek nahoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 24. leden 2018 Sdílet Vloženo 24. leden 2018 Kadlii: To same delalo i me ... Jedine servis a rict jim to presne co popisujes, taky mi svitili do zeme a predevsim pri zatizeni vozu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardicCZ Vloženo 25. leden 2018 Sdílet Vloženo 25. leden 2018 Jsem z Ostravy, ale musím do Olomouce, kde se auto kupovalo. Kdyby to u nich neklaplo, tak zkusím ještě reklamaci a pak když tak FM jak radíte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 25. leden 2018 Sdílet Vloženo 25. leden 2018 Jedeš do OL kvůli seřízení LED? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 25. leden 2018 Sdílet Vloženo 25. leden 2018 LukasCBR: Psal nahore, ze jde na garancku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 2. Únor 2018 Sdílet Vloženo 2. Únor 2018 Potvrzuji chybné naklápění světel při zatížení. Je to pak fakt děs jak to svítí do země Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 2. Únor 2018 Sdílet Vloženo 2. Únor 2018 MichalRr: Uz jsem si jednu dobu pripadal, ze mam jenom ja takove halucinace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kadlii Vloženo 3. Únor 2018 Sdílet Vloženo 3. Únor 2018 Taky se pridavam, i po “oprave” mi pri zatizeni sviti svetla do zeme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardicCZ Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 Garanční prohlídka provedena, tvrdili mi, že světla seřídili. Tady původní stav a teď jdeme hledat 10 rozdílů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardicCZ Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 Možná se mi to zdá, levé světlo by mohlo svítit výše než před seřízením, co myslíte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 Zajímavá indicie - bohužel se konkrétně nepíše o co se jedná... http://www.auto.cz/volkswagen-svola-v-rusku-ke-kontrole-1551-skodovek-kvuli-svetlum-113246 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 Ano, sice nevíme o co v tomto konkrétním případě jde, nicméně můžene odvodit z toho, že v ČR je, co se týče svolávaček, vakuově prázdno. Tady nejsme v USA a ani v Rusku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.