Shaarky Vloženo 4. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2018 (editace) Vydělával jsem to sám a už mi bylo hned při demontáži divné, že to bylo celkem měkké, takže to bylo již prasklé dříve. Jinak jak říkáš, už dle jazýčku je poznat, že to tam nebylo dané správně. Díky za tip ohledně stahovačky, mrknu se.... teď to ještě vysušit. Jinak stahovačku tam samozřejmě nebyla, už jsem si ji tam dal, takový problém to není. Vysušení bude problém, obávám se nutnosti demontáže sedadla a koberce.... Editováno: 4. Srpen 2018, autor: Shaarky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 4. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2018 Není zač. Je tam fakt pitomý přístup, tak by mě docela zajímalo, jestli i to vyměnili. Jinak ten servis s čekačkou 3 týdny je KEI? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 1. Září 2018 Sdílet Vloženo 1. Září 2018 Preventivne dnes skontrolovane /08/2015/a je tam uplne suchucko,tak som to toho radsej nerypal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onakvee Vloženo 6. Září 2018 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2018 Myslím, že dokiaľ sa robí pod autom barinka, je to OK. Je tam niekoľko možností kadiaľ sa to dalo vyviesť von aj s dlhším vývodom a vcelku aj cez karosériu...., ale nie treba to skomplikovať. Od kadiaľ ste @Patrik1971, keď sa môžem spýtať? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 6. Září 2018 Sdílet Vloženo 6. Září 2018 Som od TT Tak to som kludny,lebo po chvilkovom stani s klimou ON je podo mnou vzdy riadna barina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kraso Vloženo 24. Červen 2019 Sdílet Vloženo 24. Červen 2019 Zdravim, tak se mi dneska stalo to same. Superb 07/2015 po 3hodinove ceste z Brna do Prahy - mirne vlhky koberecek u spolujezdce, ale na podlaze u zadniho sedadla jsem vytahl deci vody. 4 roky to bylo v pohode, takze z vyroby to nebude a muselo se neco stat s hadickou az behem pouzivani. Shodou okolnosti mam ve stredu pravidelny servis po 60kkm, tak jsem zvedavy, jak se k tomu postavi, kdyz mam prodlouzenou zaruku na 5 let. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviars Vloženo 29. Červen 2019 Sdílet Vloženo 29. Červen 2019 Ahojte, ako ste dopadli v servise, vymenili vám tú hadičku, alebo len pretesnili? Je nový typ tej hadičky, alebo sa len pláta pôvodná? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 29. Červen 2019 Sdílet Vloženo 29. Červen 2019 Výměna, typ se mi zdál stejný, já měl problém se špatnou montáží od výroby...nebyly dodržené instrukce v dílenské příručce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviars Vloženo 29. Červen 2019 Sdílet Vloženo 29. Červen 2019 Vďaka za odpoveď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 9. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2022 Ahoj , začal se mi tvořit kondenzát u řidiče. Je to vždycky na jednom místě.těsnění je všude OK.není možné že tam je někde odtokový kanálek? Nemám panoramu.díky.A tvoří se to většinou přes noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 17. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2022 Kolem bazenu u prednich sedacek byla sveho casu kauza. Bylo na to i nejake TPI Rychlym hledanim jsem se ale dobral jenom OIII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 2. leden 2023 Sdílet Vloženo 2. leden 2023 Nemá někdo schéma kde jsou odtokové kanálky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OnMiT312 Vloženo 3. leden 2023 Sdílet Vloženo 3. leden 2023 (editace) @Leonekkk Ta vlhkost nebude z odtokoveho kanalku klimatizace, protoze ten je jen jeden a to na strane spolujezdce (foto viz. prvni prispevky tohoto tematu). Editováno: 3. leden 2023, autor: OnMiT312 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 3. leden 2023 Sdílet Vloženo 3. leden 2023 (editace) @OnMiT312No já mam totiž mokro u řidiče na tu hadici jsem se díval a je OK a ani mokro tam není u spolujezdce.. ještě mě napadá zda pod oknem není nějaké kanálky na odtok vody Editováno: 3. leden 2023, autor: Leonekkk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OnMiT312 Vloženo 3. leden 2023 Sdílet Vloženo 3. leden 2023 Ne. Okno je zalepene, tam nic neni. Leda ze by bylo spatne prilepene nebo se ti nekde odlepilo a teklo to kolem nej. I to uz jsem videl. Pak mne jeste napada, zda se ti neztraci chladici kapalina. Z leve strany jsou pripojene hadice do radiatoru topeni. Tak jestli to tam nekde netece. Zkusil bych to lehce ochutnat, zda je to jen cista voda nebo chladici kapalina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 3. leden 2023 Sdílet Vloženo 3. leden 2023 Pod oknem v tzv. torpédu urcitě odvodňovací díry jsou. Kam jinam by voda z okna odtekla, teče to vlastně do podběhu. V blatnících u prahu se pak drží všechen ten humus (po 2 letech lopatička hlíny) . Pokud by se ti v torpédu tvořil bazén, věřím že by to MOHLO protékat někudy dovnitř. Plast je ze dvou částí, pro demontáž je třeba sundat stěrače. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 3. leden 2023 Sdílet Vloženo 3. leden 2023 @OnMiT312 tak jsem to zkusil je to čistá voda.. a asi to fakt vypadá spíš špatně těsní okno.. okno bylo měněno 2019 v říjnu tak je možné že se to uvolnilo @Stanson přes mřížku jak jsem se díval tak to vypadalo v pohodě na obě strany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 12. leden 2023 Sdílet Vloženo 12. leden 2023 Ve škodovce jsem to měl a bude se měnit sklo a rovnou si nechám dodělat čelní kameru 🙂👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.