ferda25 Vloženo 30. Červen 2017 Sdílet Vloženo 30. Červen 2017 (editace) Malá ukázka jak lze změnit možnost DCC podvozku(tj. lze nastavit volbu ještě komfortnější než komfort a sportovnější než sport + něco mezi.....) Editováno: 30. Červen 2017, autor: ferda25 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 30. Červen 2017 Sdílet Vloženo 30. Červen 2017 To chci jsi schopen to udělat i na dálku přes PC a origo VCDS? Samozřejmě za poplatek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 30. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2017 Pomocí VCDS to není možné nastavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 30. Červen 2017 Sdílet Vloženo 30. Červen 2017 Aha.. tak si udělám výlet za tebou a poprosím Tě o aktivaci.. náhodou ten "Performance monitor" už také dokážeš aktivovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 3. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2017 Další volby DCC(místo posuvníku): Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 4. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2017 A jde vyjádřit nějak třeba v %, jaký to má účinek nebo nevim jak to mám říct? Např. že rozpětí mezi Comfort a Sport je normálně 100% a Race je ještě o 20% tvrdší nebo tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 5. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2017 S tím RACE módem jsi se trefil, ale jak to funguje u ostatních je těžko říct...offroad je taky asi o 20% houpavější než komfort.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 6. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2017 Zajímavé :-) I když ten offroad - když si představím něco ještě měkčího než comfort, tak už to při větším hupu půjde na dorazy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 12. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2017 Kolik Ferdo doporučuješ max dát na komfort v tom posuvníku aby to nebylo na dorazy? Nemůže se něco stát ? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 12. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2017 Ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 13. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2017 Protože tomu nerozumím, tak napíšu následující: netuším, jakým způsobem automobilka zkouší různé parametry nastavení DCC, ale předpokládal bych, že za tím je X hodin testování a zkoušení. Umím si představit, že z výroby to je nastavené nějak, ale ještě tam je nějaká rezerva, na kterou se to dá posunout. Ale i tak, kde je záruka, že to nebude už přes čáru....? Jirko vím, že jsi machr a hodně věcí víš, ale kde máš sám záruku, že se někdo někde nevymlaskne a ten pak bude tvrdit, že měl (neoprávněný) zásah do nastavení elektroniky podvozku. A malér půjde za Tebou.... Tohle přece už není relativně nevinné nastavení jiné barvy LED interiéru, různé finty v nastavení infotainmentu, atp. Tady už jde o zásah, který může ovlivnit jízdní vlastnosti, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 15. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2017 Budeš se divit, ale v jednotce podvozku se tohle vůbec nenastavuje a v případě chybného nastavení se podvozek přepne do základního módu. Pokud koncern toto řešení nabízí v Arteonu, tak asi bude už otestované... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 18. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2017 Budu se muset k tobe Jirko opet po dlouhe dobe zastavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 5. Září 2017 Sdílet Vloženo 5. Září 2017 Už to někdo máte? Nějaké praktické zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 18. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2017 Ani po několika měsících nikdo, kdo by již rozšířené režimy z Arteonu otestoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 18. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2017 @omicron, tvoje otázka stačí v jednom vlákně. Nemusíš to psát do více vláken Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 18. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2017 @Habi001Díky za poučení, jsem tady dost dlouho, abych to věděl Ptal jsem se tady trochu jinak, byla to obecná otázka i pro lidi, co do OIII fóra vůbec nechodí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeRS2 Vloženo 2. Březen 2018 Sdílet Vloženo 2. Březen 2018 Ferda25 Lze se k tobě nějak objednat? Docela by mě to nastavovaní lákalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 2. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2018 Není problém se domluvit přes soukromou zprávu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 19. Březen 2018 Sdílet Vloženo 19. Březen 2018 (editace) V 18. 12. 2017 na 12:23, omicron napsal: Ani po několika měsících nikdo, kdo by již rozšířené režimy z Arteonu otestoval? Já to mám na Kodiaqu :-) Docela dobrý, jen mě trošku vadí že když přepnu režim dcc tak se vždy zapne již předem vypnutý start-stop systém.. Ferdo - jde ještě doupravit tak, aby si toho start -stop systému nevšímalo a nezapínal se při přepnutí režimu dcc ? Díky. Editováno: 19. Březen 2018, autor: jindrous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 19. Březen 2018 Sdílet Vloženo 19. Březen 2018 No můžeš to trochu více rozebrat, myslím třeba popis nových režimů a jak se chovají ? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 28. Březen 2018 Sdílet Vloženo 28. Březen 2018 @omicron tak na SuperB III za mne zatím celkem spokojenost. Nové režimy mám mimo standardních : Offroad ClubSport Race Zatím nemohu zcela posoudit Offroad a Race, jezdím aktuálně na volbu Individual s ClubSport (cca 400km). Čekal jsem, že to bude tvrdší než Sport, ale naopak pro své auto s R18 koly jsem našel pro mne zcela ideální kompromis, protože na NORMAL bylo auto příliš "rozhoupané/měkké" na SPORT pro změnu příliš tvrdé - každý výmol "bolel". ClubSport ? Nevím jak je to možné, ale zcela ideálně někde mezi Normal a Sport - ani měkké, ani tvrdé, přesný kompromis, který jsem hledal. Offroad a Race bych musel vyzkoušet až na to budou podmínky popř. možnosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BUBUBU Vloženo 3. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2018 @Shaarky : můžeš poskytnout aktualizované info o praktickém využití takto nastaveného podvozku včetně režimů "race a offroad"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 3. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2018 před 2 hodinami, BUBUBU napsal: @Shaarky : můžeš poskytnout aktualizované info o praktickém využití takto nastaveného podvozku včetně režimů "race a offroad"? Offroad jsem použil asi 3x na opravdu rozbité cestě - pokud člověk jede opravdu po velkých dírách a pomalu, zdá se mi to lepší volba, než Comfort. Jinak s tím nejezdím. Clubsport vs Race - stále si nejsem jist, jezdím 90% nastaven na Clubsport, jelikož Race se mi zdá trochu měkčí resp. pro změnu až moc. Což mi trochu nedává smysl, už jsem to chtěl i nějak proměřit, např. projíždět konstantní rychlostí nějaký retardér a měřit na mobilu výkyvy, ale k tomu jsem se nikdy nedostal, takže dávám spíše na pocit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BUBUBU Vloženo 3. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2018 Díky za postřehy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.