kosturp@gmail.com Vloženo 17. leden 2019 Sdílet Vloženo 17. leden 2019 Zdravim, viete mi poradit akym sposobom, respektive kto by v Bratislave alebo okoli vedel spomenute dodatocne mody Offroad, Clubsport, Race pre DCC aktivovat/dokodovat? Vdaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. leden 2019 Sdílet Vloženo 18. leden 2019 Igor alias 160R z Octaviaclubu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 20. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2019 Tak to se pleteš. To je mé know-how. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 20. leden 2019 Sdílet Vloženo 20. leden 2019 Daňové doklady? To snad ne...? Přesně takový rozsah nastavení je v Arteonu jak psal Ferda. Všem zájemcům mohu jen doporučit, lze najít skvělý kompromis pro každou situaci. Například v létě na 20"kolech mám comfort plus (posuvník zcela vlevo) Teď v zimě jezdím na 17" kolech něco mezi normal a sport A v létě když si chci zablbnout v serpentinách použiju sport plus (posuvník zcela vpravo) Dnes na Pustevny přes Soláň použit comfort plus a na ledových jazycích se jelo velmi pohodlně ale pomaleji, asi jen 130km/h do Soláně?? Až vyměním superba, tato úprava bude jedna z prvních, pozvedne to podvozek na vyšší úroveň. Doporučuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 21. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2019 S posuvníkem z Arteonu si můžeš hrát v Superbu3 jak chceš, ale ono to nebude nic měnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 21. leden 2019 Sdílet Vloženo 21. leden 2019 @ferda25 šlo o O3FL, jestli vzpomínáš, než S3. Měl jsem od tebe jiné informace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 21. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2019 (editace) Bohužel posuvník ve Škodovkách nikdy správně fungovat nebude. To jsi mě špatně pochopil. U Škodovky lze jen výběrové menu a protože tvé nároky na bezchybnou funkci jsou velké a MIB jednotka u tebe bude ve výběru nabízet ClubSport a pak bude ukazoval volbu ECO++, tak jsem Ti to nikdy už nenabízel. Editováno: 21. leden 2019, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 21. leden 2019 Sdílet Vloženo 21. leden 2019 před 16 minutami, omicron napsal: Myslím, že je obecně známo, že DCC rozšíření je know-how Ferdy (stačí se podívat, kdo toto vlákno zakládal), a je kontraproduktivní to dále dehonestovat takovými poznámkami... Nezlob se, ale pokud to ve vláknu nezazní, tak to těžko může být obecně známo. Jak už jsem jednou psal - způsob ferdovy nabídky služeb je dost nešťastný. Spousta nedorozumění by se nekonala, když by ferdova firma (pokud nějaká existuje, nevím, jestli vlastně oficiálně podniká) měla jednoduchý výčet služeb. Úplně zbytečně se tady lidé pořád dokola a ve spoustě sekcí duplicitně ptají, co lze upravit a co ne. Na polovinu odpověď není žádná, na polovinu neúplná. Část lidí zjišťuje po Briskodě atd. Ve výsledku by jednotné vlákno á la Ferdova poradna přineslo užitek všem. A prosím, hlavně se neberme všichni tak vážně. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wlady1980 Vloženo 21. leden 2019 Sdílet Vloženo 21. leden 2019 Nechcem sa do tohto moc miesat, ale mam pocit, ze tu uz nejde iba o to, ze co sa da a co sa neda..... Ja som na zaklade VIN od Ferdy dostal jasnu odpoved, co sa na mojom aute da dokokovat (dorobit) a co nie..... Ma viac ako vyrazne know-how v tejto oblasti a ako nalozi (a za kolko) so svojimi vedomostami je len na nom.... :-) Peace :-) 4 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 21. leden 2019 Sdílet Vloženo 21. leden 2019 Presne tak. Možnosti kódovania sa líšia od auta k autu (výbava, modelový rok, konkrétny HW apod.)Zároveň je rozdiel medzi niekým, kto si kúpi kábel a nájde nejaké návody na internete, pričom nie úplne do hĺbky rozumie, čo presne robí a niekým, kto je v tomto odborník a dokáže si sám nájsť, vyskúšať a overiť viac možností ako len toto fórum alebo briskoda. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 24. leden 2019 Sdílet Vloženo 24. leden 2019 V 21. 1. 2019 na 13:40, ferda25 napsal: S posuvníkem z Arteonu si můžeš hrát v Superbu3 jak chceš, ale ono to nebude nic měnit. Aha? to je škoda, třeba v budoucnu s novým MIB to půjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 24. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2019 Posuvník není o MIB. ten tam mít budeš, ale nebude nic měnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 24. leden 2019 Sdílet Vloženo 24. leden 2019 (editace) Me by zajimalo, kolik lidi by tvrdilo, jak posunuji posuvnik, tak jak jim to bezvadne meni jizdni rezimy :-) Mozna by to tvrdili i ti bez DCC ;o) Editováno: 24. leden 2019, autor: Martin Bednář 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 24. leden 2019 Sdílet Vloženo 24. leden 2019 Martine, napadlo mě to samé :-)). Magický posuvník, slušné placebo. To by se někteří hooodně divili :-)). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 24. leden 2019 Sdílet Vloženo 24. leden 2019 ??? všichni! Ferdo, díky za vysvětlení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 25. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2019 (editace) Proto jsem rozšířil výběr o všechny možnosti, které nabízí posuvník(jen u Superba3 se jedná o výběr z důvodu zachování funkčnosti). Editováno: 25. leden 2019, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viki39004 Vloženo 8. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2022 Zdravím všetkých. Ide také niečo nakódovať na audi A8 D4 na vzduchovom podvozku. Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert777 Vloženo 13. Srpna Sdílet Vloženo 13. Srpna Zdar, jde posuvník dodělat na S3 s dcc na rok 2018? Bude to fungovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 13. Srpna Sdílet Vloženo 13. Srpna Jde a bude fungovat mam to na 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert777 Vloženo 13. Srpna Sdílet Vloženo 13. Srpna Někdo tady psal, že nebude. Proto se ptám. Je tady někdo v Moravskoslezkem kraji kdo je schopen to udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 16. Srpna Sdílet Vloženo 16. Srpna Já můžu říct, že jsem měl rozšířené režimy od ferdy dokódované na Superbech 2018, 2021 a teď na 2024 a vždy to fungovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.