Publikováno Červenec 16, 20178 r Zdravim kluci, po mensi bouracce na levou cast predku resim rozvnani karoserie a chtel bych se zeptat, zda nema ted nekdo na sve fabii sundanou chladicovku a byl by ochotem mi zmerit roztec sroubu viz obrazek. Zkousel jsem podle manualu roztec mezi tlumici (mereno z vrchu od stredu tlumicu) kde v manualu je rozmer 1047.2mm a ja nameril 1045mm. Pise se tam tolerance +-2mm. A prave predek na sroubech chladicovky, co jsou prisroubovane na nosniky mam viditelny rozdil tak 5mm co jsou diry na chladicovce a diry na srouby na nosniku. Byl by nekdo ochoten zmerit? Pro kontrolu i ty tlumice z vrchu? Nebo jsetli nekdo nevo o servise v Ostrave, kde maji moznost promerit predek na stolici? Diky Honza.
Srpen 31, 20178 r Autor Nevim zda editovat svuj prispevek. Dal jsem dohromady karoserii po bouracce. Po geomce,kde na bourane strane je spatny odklon kola,jsem vymenil predni tlumice (kde vrch tlumice,jak se sroubuje matice v ulozeni) bylo vyditelne ohnuti. A odklon je furt stejny. Mechos mi tvrdi,ze je treba vymenit jeste tehlici,ze bude ohnuta. Nesetkal se s tim nekdo? Zda muze byt ohnuta tehlice,ze zmeni odklon kola? Druha strana je v poradku. Karoserie mezi tlumici podle manualu je v danem rozmeru. Poradi nekdo?
Srpen 31, 20178 r Koukni, jestli se tam někde něco podobného neřeší, pokud ne, založ téma a já to tady smažu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.