Publikováno Září 27, 201212 r Zdravím chalani.chcem sa opýtat a zrovna poprosit ako opraviť v OII RS pred face, kde je namontovany OII rs face naraznik s ledkami a prispusobená elektrika Problem Pri spinači svetel 0 : svítí silne iba LED pri spinači AUTO. svíti potkávaci svetla i silne LED, včera mi svitili potkávacie a slabo LED, ted to delá když zapnu AUTO, zapnou xenony a svíti iba na 2 sekundy slabo LED , potom preblikne na SILNE SVITENI (LED) Oproti iduce auta na mna blikaju lebo ich oslnujem večer. Pomožteeeeeeeeeeeeeee
Listopad 15, 201212 r ja mam nove a blikaji take na mne,, a co na technicky mi seřizoval a vše ok a svíti krásně nádhera ,,,ostatní nech jsi vymění a bude jim tak jisto svítit vdyt naše lampy stojí 5000kč a ne 500kč za kvalitu se platí
Prosinec 12, 201212 r zdravim potrebuji poradit budu predelavat octavii II na face a chtel bych naraznik rs s tim dennim svicenim ale potrebuju poradit jak je to zapojene?? koukal jsem i na mlhovky co mam ted maji 2 piny a ty rsacke III maji 3piny jak to mam zapojit?? vymenit koncovky?? dekuji za rady
Prosinec 12, 201212 r mlhovky a denní svícení je něco trošku jiného pokud máš předFL jak usuzuji z tvého textu. co máš za rok auta?
Prosinec 17, 201212 r mam r.v 2006 ale spis potrebuju resit mlhovky ponevac to denni sviceni budu delat az casem a to bych udelal klasicky na vypinac
Leden 8, 201312 r Stala se mi menší nehoda, kde jsem zdemoloval uplne predni narazník, mam Oct. 2 FL a zvazuji o vymene na RS narazník, našel jsem netu udajne komplet cely naraznik i se svetlama (http://www.tuning-in.cz/skoda-octavia-ii-predni-naraznik-rs-v4.html), je tedy neco zapotrebi upravit v tom konektoru ? Ma nekdo nejake zkusenosti ?
Leden 8, 201312 r vyměníš nárazník, konektory mlhovek, změníš zapojení konektoru denních světel a překonfigurovat eprom BCM, popřípadě vyměnit BCM, když to nebude umět.
Leden 10, 201312 r redukce je ti naprd, když tam chybí drát od parkovaček, musí se to prostě zapojit, jak má a překonfigurovat BCM, popřípadě vyměnit BCM když to neumí
Březen 29, 201312 r Chci se zeptat,chtěl bych do octy II facelift ,dát rs denní svícení a mám tam BSG 3C0 937 049E kodování :018C0F030004140000110D000000000000087F075C ,pujde to nakodovat? přední mlhovky mám origo
Březen 29, 201312 r nakódovat to nepůjde, musí se to spínat relátkem, ty máš BSG, led denní z FL RS podporují až BCM jednotky
Duben 1, 201312 r nakódovat to nepůjde, musí se to spínat relátkem, ty máš BSG, led denní z FL RS podporují až BCM jednotky Aha,díkes ,to relé jsem měl tak nějak v plánu...
Duben 14, 201312 r Zdravím potrebujem radu. Dal som nárazník na O II RS z RS II face a potrebujem zapojit led svetlá. Mám tam BSG nie BCM cize budem to riesit cez relé. Parkovačky zrusim uplne. Ako vyriesit hlasku na maxidote? Odporom? Alebo to ide aj inak? Ďakujem
Duben 14, 201312 r Dnes jsem řešil na starém BSGčku v autě, které nemělo regulaci podsvitu budíků vypnutí hlášení této chyby přes eepromu...a úspěch...tak třeba časem půjde i BSGčko parametrovat pro LED...
Srpen 1, 20178 r Ahoj,mám takový problém. Když mám spínač světel na ''0'' tak mi asi 5x problikají ledky v nárazníku a nesvítí. Nemate s tím někdo zkušenost čím by to mohlo byt.
Srpen 1, 20178 r Normální stav probíhá kontrola žárovek, dioda nemá takový nástup jak klasická vláknová žárovka.
Srpen 1, 20178 r No dobře,ale z jakého důvodu se to vůbec nerozsviti. Když mám spínač na ''AUTO" svítí to společně se xenony.
Srpen 1, 20178 r Drl - denni sviceni. Ledky na rs maji dve funkce s xenony sviti jako parkovacky na cca 50% a vrezimu drnniho sviceni na maximum.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.