Publikováno Srpen 15, 20178 r Ahojte, zacal se mi ozyvat zajimavy zvuk od prednich kol pri prujezdu nerovnosti, prirovnal bych to ke klepani uvolnene jedne kovove soucastky o druhou. Behem jizdy se volant neklepe, auto drzi smer, gumy vyvazene, sjizdeji se rovnomerne a pohledovou kontrolou pod autem nenalezene zadne vytlaceny nebo jinak poskozeny dil napravy. Nemel nekdo podobnou zkusenost? Kdysi jsem resil to same na octavii 2, ale auto driv odeslo k jinemu vlastnikovi nez jsem to vyresil. Diky
Srpen 15, 20178 r Ahoj, nejsem expert ale ted resim neco podobneho a u me to vypada ze mi pri nerovnostech zadrnci plechovej kryt na brzdach. Nevim jak se tomu presne rika, pro ty experty...
Srpen 16, 20178 r Autor Termicke stity to nejsou, ty vydavaji vysi tony, todle je hlubsi ton. Neco jako kdyby kost stabilizatoru byla uvolnena na spodnim sroubu v zavitu. Ale vse je cajk bohuzel, protoze po tom jsem sel jako prvni veci.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.