Patrik1971 Vloženo 16. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2017 Parkat sa mi stalo,ze mi zacalo spatne fungovat prave scrolovacie tlacitko v multifunkcnom volante.Nevenoval som tomu pozornost.Az teraz pocas 10 dnovej dovolenky zacalo byt uz nepouzitelne.Ako som vsak pocas dovolenky zistil,zaruka na auto mi koncila prave v den,kedy som sa z dovolenky vracal.Reklamovat,alebo to spisat u dealera pocas dovolenky v Taliansku sa mi zdalo zbytocne,tak som to riesil az po prichode domov.Zaruka koncila 14.8.2017,kedy som o tom aj telefonicky dealera Skodovky informoval.Bohuzial neuspesne,pretoze zaruka skoncila a nemam narok na bezplatnu opravu,aj ked je to iba 1 den.Trosku sklamanie,pocut vyhovorky tipu..viete,aj na mixer ked Vam skonci,tak uz sa neda nic robit...alebo viete pane,auto je kupene v Cechach a vy ho chcete teraz den po zaruke reklamovat na Slovensku...to sa neda. Akoze da sa bez toho zit ale vyvalit teraz 140 eur za tlacitka+ vraj kodovanie a praca/to by sa tam fakt po vymene malo nieco kodovat?/,na to teda nemam chut. Takze ponaucenie dobuducna,ak sa nieco vyskytne,budem to hned spisovat a reklamovat aj na Honolulu:-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 16. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2017 Problém pravého rolovacího tlačítka je globální problém Škodovky, setkal jsem se s tím u více modelů Škoda, bohužel, pokud jsi to nestihl v záruce, tak máš asi smůlu. Maximálně můžeš doufat, že Škoda vydá TPI na výměnu, tam by se to dalo uhádat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 16. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2017 Nevím jak na SIII, ale na jiných vozech koncernu se to často dá poměrně jednoduše opravit - rozebrat, vyčistit, proletovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 16. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2017 (editace) Obecný problém multifunkčních volantů napříč všemi modely. Viz. pdf příloha: Tlačítka multifunkčního volantu... Plus jsem ještě našel jednu zmínku - viz. samostatný obrázek. electric_2016_i_jaro2.pdf Editováno: 16. Srpen 2017, autor: Martin Bednář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 17. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 Diky za komentare a obrazok.Jasne,chapem,moze sa stat,ale mna skor rozladilo to,ze 1 den po zaruke a postavia sa k tomu takto.Pritom ako sa tu pise,je to znamy,celoplosny problem tlacitok u Skodovky.Skusil som este napisat na Slovensky import,som zvedavy,ako sa k tomu postavia,popripade..kedze sa jedna o Ceske auto,predane v Plzni,skusim napisat aj primo vyrobcovi,popripade na Ceske zastupenie Skodovky.Ak ma niekto nejaky kontakt,budem velmi rad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 17. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 Myslím, ze s trochou dobré vůle by ti to mohli např. na kulanci vymenit. Jak píšeš, argumentoval bych tim, ze to je známý a celkem starý problém. Klidne se ohanej tím pdfkem. Kontakty seženeš na: www.skoda-auto.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 21. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2017 Takze dnes telefonat zo servisu Skoda Autobors,kde som telefonicky problem s tlacitkom riesil.... Na moj podnet,ktory som importerovi Skoda pisal,sa zacalo nieco diat...mam prislubene,ze Skodovka zaplati 70% dielu a servis zaplati,resp vykona servisny ukon GRATIS. Promptne,rychlo a ferovo...tak nejako som si to aj predstavoval.Pristup,ktory mne ako zakaznikovi znie skutocne ako zakaznicky. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
embecka Vloženo 31. Březen 2019 Sdílet Vloženo 31. Březen 2019 Prave rolovatko mi zacalo listovat v zozname menu akoby az na viac pootoceni, nepravidelne, niekedy na druhy, inokedy na viac pootoceni. Auto 10/2018. Nestava sa niekomu? Reklamovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 31. Březen 2019 Sdílet Vloženo 31. Březen 2019 Reklamovat. Nejses prvni ani posledni. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 31. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2019 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Březen 2019 Sdílet Vloženo 31. Březen 2019 Sloučeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dusab Vloženo 9. Září 2019 Sdílet Vloženo 9. Září 2019 Zdravim. Mam taky dotaz, mozno blbost, ale... nenahrievaju sa vam pocas jazdy tlacitka (rolovacie) na volante? Hlavne lave rolovacie je po dlhsej jazde dost teple... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 9. Září 2019 Sdílet Vloženo 9. Září 2019 a nemas treba zaple topeni a fukar natoceny na tu stranu volantu?:-))) ja teda nic takoveho za 4 roky nevypozoroval :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dusab Vloženo 9. Září 2019 Sdílet Vloženo 9. Září 2019 Nie ved teraz v lete mam stále klímu. Hlavne ľavé tlačítko je pri dlhšej jazde vyslovene teplé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kelso Vloženo 16. Září 2019 Sdílet Vloženo 16. Září 2019 Ja som to mal na S2 ze sa prehrievalo a začalo aj blbnut, rozobral som ho poriadne vyčistil (bolo plne prachu a bordelu) a zacalo fungovat a neprehrievalo sa tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dusab Vloženo 20. Září 2019 Sdílet Vloženo 20. Září 2019 Ano ale toto je nove 5 mesacne auto, tak by tam nemala byt spina a bordel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.