ferokulda Vloženo 17. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 Zdravím. Nemáte někdo vyzkoušené, zda jsou stejné (zda pasují) přední stěrače určené pro Citigo na VW up!? Co jsem se díval v ETCE, tak kódy nesouhlasí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 12. Únor 2018 Sdílet Vloženo 12. Únor 2018 V 17. 8. 2017 na 21:45, ferokulda napsal: kódy nesouhlasí. Tak to čumim (stejný auto, jiný stěrače) Každopádně budu měnit dle svého letitého zvyku jen gumičky za pár drobnejch... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 13. Únor 2018 Sdílet Vloženo 13. Únor 2018 Mám. A gumičky tam vyměnit jdou koukal jsem na to (byť se origo díl nedodává, na F1 mi ale neorigo gumičky vydržely násobně déle, než origo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šutrák Vloženo 14. Únor 2018 Sdílet Vloženo 14. Únor 2018 Kde Jarku kupujes/shanis samotne gumicky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 14. Únor 2018 Sdílet Vloženo 14. Únor 2018 Naposled jsem kupoval v místních autodílech v Žatci [LN] B+B - vím, že existuje víc typů - tvarů gumiček - takže je dobrý si to prohlídnout na autě i v obchodě. Určitě by šly vzít i v nějakym eshopu/poštovný by stálo vic/, ale lepší podle mě v kamenné prodejně, kde je vidíš naživo (známe fotky z eshopů...), dobrej prodavač i poradí (což u nás B+B zvládají na jedničku, včetně prodavačky - spolomajitelky). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 12. Listopadu Sdílet Vloženo 12. Listopadu Ahoj vsichni... pls nejake sterace co jsou dobre na nase Citigo, asi nejlip z Alza... Diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 12. Listopadu Sdílet Vloženo 12. Listopadu Asi si nejlépe vybereš z několika možností na skoda-dily.cz bral jsem je teď i s jinými díly na Rapida a O1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.