qvecko Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 chci se zeptat mam HEX-CAN a mel jsem VCDS 11.11 a vše OK, ale ted mi ten kabel nechce fungovat na VCDS 12.12 abych si mohl pohrat s O III. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 Vyšla nová verze VCDS 12.12.02 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 Uz je starší me bez problémů funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 Na nechtěnou aktualizaci je jednoduchá meducína... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emmel Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 Ahoj, můžu se zeptat do pléna, jaký používáte kabel a software (verzi)? Mám v plánu vypnout ten bazmek na generování zvuku a možná si pohrát s pár drobnostma typu LapTimer. Nakonec bych to klidně nechal i někoho udělat, ale třeba ten zvuk zkusím na nějakých 20% nebo s tím budu laborovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 doporučuji hlavně zálohovat, doporučuji originál a ne padělky z číny, které ti můžou s jednotkami provést cokoliv... pokud se ti kabel nechce kupovat, tak si najdi někoho kdo ho vlastní. na vw clubu sou i seznamy lidí, kdo ho má v jakém kraji, tady má origoš kabel také dostatek uživatelů,. http://www.auto-diagnostika.cz/autodiagnostika/?p=productsMore&iProduct=4&sName=Autodiagnostika-VAG-COM-Standard-Plus-+-HEX-CAN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emmel Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 To je poněkud drahé... poohlédnu se po něčem levnějším nebo to nechám někoho nastavit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brady666 Vloženo 22. Březen 2015 Sdílet Vloženo 22. Březen 2015 Zdar, začnu od začátku :-) mám kabel vag KKL, kterej mi na O1 fungoval na vše, jde s tímhle kabelem taky pracovat na O3? Zatím pátrám po správný verzi vagu nebo vcds a nejde mi projít testem kabelu. Poradí někdo? Děkuju :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tecki Vloženo 22. Březen 2015 Sdílet Vloženo 22. Březen 2015 Zdar, začnu od začátku :-) mám kabel vag KKL, kterej mi na O1 fungoval na vše, jde s tímhle kabelem taky pracovat na O3? Zatím pátrám po správný verzi vagu nebo vcds a nejde mi projít testem kabelu. Poradí někdo? Děkuju :-) Nie, musis mat najnovsi kabel, co podporuje mod.rok 2014, je to ina platforma, potrebne pre Golf VII a OIII, stare nepojdu ziadne, tiez som to riesil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brady666 Vloženo 22. Březen 2015 Sdílet Vloženo 22. Březen 2015 Díky, pošefuju teda novej kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardadzegr Vloženo 20. Květen 2017 Sdílet Vloženo 20. Květen 2017 lidi, Můžete mi někdo poradit popř. nabídnout kabel+sw k octavii 3? díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 20. Květen 2017 Sdílet Vloženo 20. Květen 2017 www.obd2.pl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardadzegr Vloženo 20. Květen 2017 Sdílet Vloženo 20. Květen 2017 Tady na foru se neda neco sehnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Květen 2017 Sdílet Vloženo 20. Květen 2017 V 20. 5. 2017 na 20:44, jardadzegr napsal: Tady na foru se neda neco sehnat? Toto téma není bazar. Dej si inzerát do sekce "Bazar". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 2. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2017 Použít poslední oficiální anglickou verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanzbrna Vloženo 20. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2017 Chci si pořídit diagnostiku. Našel jsem repas HEX-CAN. Může mi prosím někdo říct, v čem spočívá výhoda online služeb a v čem budu ochuzenej, když je nebudu mít? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 20. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2017 Pokud chceš diagnostiku, která je vhodná pro O3 je jediná správná volba VAG CAN PRO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriq Vloženo 20. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2017 ze kterých stránek je lepší objednat zde http://www.auto-diagnostika.cz/autodiagnostika/?p=productsMore&iProduct=4&sName=Autodiagnostika-VAG-COM-Standard-Plus-+-HEX-CAN nebo zde http://www.pc-autodiagnostika.cz/zbozi/vag-com-standard-plus a bude se dát aktualizovat VCDS vždy na novější ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spirito Vloženo 20. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2017 Když se podíváš do kontaktů, zjistíš, že je to stejná firma, stejná adresa, e-mail a telefon. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horamil Vloženo 22. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 (editace) V 3. 8. 2017 na 1:23, ferda25 napsal: Použít poslední oficiální anglickou verzi. Ahoj Ferdo. Pokud tedy použiju anglickou verzi 17.8 bude mi fungovat i se Superbem III ? Půjde u ní odblokovat VIM? Dík za info. Tedy počítám s kabelem VCDS-HEX-V2. Editováno: 22. Listopad 2017, autor: horamil doplnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 22. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 Ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horamil Vloženo 22. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 ..odpověď ne je na obě otázky nebo jen na to VIM? DĚKUJI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kluvi Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 Ahojte. Na starom aute (OCT 1) mi fungolval moj zarucene cinsky HEX-CAN adapter so zarucene cinskou verziu VAG-COM Rel 704.1 Na novej Oct III rok výroby 2014 mi to nefunguje, resp funguje len ta cast OBD. Máte nejaký tip? Nevhodný kábel? Alebo SW alebo obe? Ktorý z lacných bude OK? Tak isto nefunguje ani ELM adapter (teraz nemám pri sebe výstup z ELM identifier) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zodiaque1 Vloženo 2. Březen 2018 Sdílet Vloženo 2. Březen 2018 Zdravím, mám dotaz ohledně diagnostiky a hlavně kabelu protože sehnat diagnostiku není problém. Čistě teoreticky sháním kabel, který by fungoval s O3, narazil na dva inzerátky na bazoši. Může na to mrknout někdo někdo znalý a říct, zda jeden z těch dvou bude na O3 fungovat? Není to nějak moc levné, když to je vč. programu? Případně kde sehnat pouze funkční kabel, těch starých je na netu hromada... https://www.sbazar.cz/honza.zdaril/detail/27510576-diagnostika-hex-can-vag-com-1212 https://www.sbazar.cz/cardiagnostic/detail/27848949-diagnostika-vag-hex-can-skoda-vw-audi-cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zodiaque1 Vloženo 2. Březen 2018 Sdílet Vloženo 2. Březen 2018 Tak já to chci jen pro mazání intervalu výměny oleje a případné čtení závad. Do úprav si netroufám i když je spousta věcí co bych chtěl přidat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.