Royce Vloženo 31. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2012 Je nějaký důvod aby byla kroucená? vždycky jsem dával klasickou tenkou dvojlinku :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 3. Září 2012 Sdílet Vloženo 3. Září 2012 Tak dneska jsem se do toho pustil a na tom plechu mám teda ty nýty a chci se zeptat kolikátky to jsou ty nýty? Jak dlouhý? A ještě jedna věc budu muset koupit ty protikusy svorovnic na ty jsem úplně zapomněl :/ kolik tak přibližně stojí nové?? nemám v tom vůbec přehled. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 3. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2012 svorkovnice jsou levné (řadově desetikoruny), jenže se prodávají bez pinů a ty bývají občas pekelně drahé. Už si nepamatuji, jaké tam přesně jsou - na napájení je tuším klasické mini ISO (s těmi nebude problém), ty ostatní už nevím. Koupil bych to komplet na vrakovišti - ve Škodovce bude problém identifikovat, jaké svorkovnice tam vlastně patří (v autě je téměř každá jiná), a posléze jaké piny do ní patří (opět má téměř každá svorkovnice jiné piny). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 3. Září 2012 Sdílet Vloženo 3. Září 2012 Ano kroucena dvoulinka se pouziva pro ochranu prenasenych dat - minimalnizace ruznych rusivych vlivu jednak samotnym prenosem dat, ale take z okoli. Tyto parametry ovlivnuje i zpusob krouceni - vzdalenost mist kde dochazi ke krizeni. U el. oken muze dojit obcas k problemu v komunikace a prestanou fungovat - ale nejedna se o zadny velky problem, pouzit klasickou dvoulinku v motorovem prostoru by bylo podstatne horsi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 Tak dneska jsem byl ve 2 vrakovištích a ani v jednom to neměli a tak jsem zajel do Škodovky a zeptal jsem se na to a oni chtějí jenom za piny 420Kč, tak jsem jim řekl, že to nechci, tak bych chtěl někoho z vás poprosit jestli by nesehnal ty svorkovnice u vás na vrakáči a neposlal mi je. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 5. Září 2012 Sdílet Vloženo 5. Září 2012 jsou to somaři.. za drátek s 2 pinama chtějí 120 Kč :-D ještě můžeš zkusit zajít do nějakého obchodu s elektrosoučástkama.. já jsem je sehnal v GME, stál 1,20 Kč/kus ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 6. Září 2012 Sdílet Vloženo 6. Září 2012 (editace) Tak konečně jsem sehnal ty protikusy, ale na tom modrém mi chybí zrovna ten CAN a tak jsem si objednal ty piny 6 Kč/kus, tak jsem jich vzal rovnou 10 ks, ale nemají je zrovna v obchodě, ale na skladě, tak je budu mít až asi v pondělí a na té prostřední černé mám je přehozené, tak je budu muset nějak přehodit ty piny, ale nemám vypichovák a ještě se chci zeptat k čemu jsou ty zbylé 3 dráty na té modré svorkovnici? Editováno: 6. Září 2012, autor: Kovar Pavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 6. Září 2012 Sdílet Vloženo 6. Září 2012 Tak tu polaritu jsem už přehodil, tak teď musím akorát naletovat kusy drátu a připojit. Kam nebo na jaký dráty mám připojit z té modré svorkovnice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 6. Září 2012 Sdílet Vloženo 6. Září 2012 (editace) schémata nemáš? a to ses pustil do elektroinstalace? odvaha ;-) Editováno: 6. Září 2012, autor: Royce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 6. Září 2012 Sdílet Vloženo 6. Září 2012 Mám schéma, ale tam jsou jenom ukázané (plus, mínus a ty cany), ale ty ostatní dráty tam nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 6. Září 2012 Sdílet Vloženo 6. Září 2012 modrá: PIN 3 = CAN-H komfort PIN 4 = CAN-L komfort černá: PIN 1 = kostra PIN 2 = +12V (správně přes pojistku 66 pro levé dveře, 53 pro pravé dveře) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 6. Září 2012 Sdílet Vloženo 6. Září 2012 Mám schéma, ale tam jsou jenom ukázané (plus, mínus a ty cany), ale ty ostatní dráty tam nejsou však ostatní nech tak, jak jsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 6. Září 2012 Sdílet Vloženo 6. Září 2012 Jo tak to tam mám no a co ty zbylé 3 dráty v té modré? ty jsou na nic?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 6. Září 2012 Sdílet Vloženo 6. Září 2012 centrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 6. Září 2012 Sdílet Vloženo 6. Září 2012 můžeš mi prosím dát adresu na stáhnutí toho schématu. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 To se musí natáhnout až do těch řidičových dveří? Nebo jak to bude fungovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 Měl jsi centrál z výroby? Pokud jo, máš tam všechny kabely kromě toho CANu.. a ten natáhneš odkudkoliv, kde je.. a napájení, což už se rozebíralo. Pokud nemáš origo centrál, tak tě ani ty kabely v podstatě nemusí zajímat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 Jo já mám origo centrál. A ještě se chci zeptat jestli se musí osadit ty zadní někde na straně řidiče? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 ne, tam stačí vyměnit ovladače oken a funguje to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 12. Září 2012 Sdílet Vloženo 12. Září 2012 Tak jsem vyměnil ovladač oken a nefunguje to na té původní je 6 pinů a na té nové je 9 a ty 3 jsou na (levé a pravé dveře a uzamknutí oken) nebo to tak není? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 12. Září 2012 Sdílet Vloženo 12. Září 2012 (editace) tohle by ti mohlo pomoct defakto stačí natáhnout ty chybějící drátky do ŘJ dveří máš asi nějakou social edition kabeláž.. já jsem tam ty drátky měl.. jsou to piny 3, 4, a 14... Editováno: 12. Září 2012, autor: Royce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 12. Září 2012 Sdílet Vloženo 12. Září 2012 Jo jo to už jsem si našel, tak to ještě natáhnu a mělo by to být všechno ok. Já mám eleganci, tak se taky divím, že to nebylo připravený. A pak to budu muset nakódovat nebo se to udělá samo? Kabel mám i program, ale nevím pod čím to mám tam hledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 12. Září 2012 Sdílet Vloženo 12. Září 2012 komfortka by se měla překódovat sama když si načte řj zadních dveří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 12. Září 2012 Sdílet Vloženo 12. Září 2012 Ale já tam tu 12 pólovou svorkovnici nemám. Já tam mám na tom motoru 6 pólovou a 8 pólovou ta 8 je osazena všema pinama a ta 6 jenom dvouma, tak teď nevím kam to připojit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 12. Září 2012 Sdílet Vloženo 12. Září 2012 ukaž fotku.. asi mluvíme každý o něčem jiném.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.