fithusk Vloženo 13. Únor 2013 Sdílet Vloženo 13. Únor 2013 Mám dotaz, co všechno je potřeba pro dodělání zadních elektrických oken. Počítám s novýma stahovačkama tapecama samozřejmě ovládáním a výměnou ovládání u řidiče. Kam se potom co zapojí a na kolik peněz to zkruba vyjde? Díky za odpovědy a pro rýpaly: hledat jsem použil ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit125 Vloženo 13. Únor 2013 Sdílet Vloženo 13. Únor 2013 No hlavně pevný nervy, záleží na jakej rok výroby, oldface ma CANBUS a newface ma K-line. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fithusk Vloženo 13. Únor 2013 Sdílet Vloženo 13. Únor 2013 Rok výroby je 2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 13. Únor 2013 Sdílet Vloženo 13. Únor 2013 newface ma K-line. Chtěl jsi říct LIN-BUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 13. Únor 2013 Sdílet Vloženo 13. Únor 2013 2003 je CAN.. a asi jsi to tlačítko hledat použil špatně.. zapojení je ve schématech.. obecně musíš natáhnout elektriku, can a správně zapojit.. cena se odvíjí od toho, jak dobře koupíš stahovačky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit125 Vloženo 13. Únor 2013 Sdílet Vloženo 13. Únor 2013 (editace) JJ, máš pravdu jinak ta elektrika je asi největší problém, aspoň v mém případě byl. Já jsem sehnal komplet el. z celýho auta, ale bez zadních oken. Tak jsem ten svazek rozmotal a použil alternativní kabely na které jsem to připojil. Ve škodovce si za ty kabely účtují ranec a samotný konektory jsem nesehnal. Editováno: 13. Únor 2013, autor: Vit125 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 14. Únor 2013 Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 Čau, tak mám možnost koupit ty stahovačky a mají označení 6Y0 budou mi tam chodit a nebo mám shánět ještě jiné? Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 14. Únor 2013 Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 6Y jsou LIN, tudíž jestli máš i přední LIN, tak stačí dotáhnout kabeláž pro LIN dozadu, řekl bych, že v Tvém případě je to "jen" úprava Tvé stávající kabeláže. Z CAN vedení (kroucené) Ti bude stačit jen jeden kablík, který sletuješ se stávajícím LIN kabelem někde pod palubkou, třeba u A-sloupků, a pak asi nějaké to přepinování svorkovnic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 14. Únor 2013 Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 Díky, tak já je vezmu za 1000,- obě dvě a jsou v Praze. Tak jsem se díval na ty nýty to jsou 5 mm s velkou hlavou a z druhé strany jsem dával ještě pro jistotu podložky, aby to drželo a teď to budu zase znova odvrtávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 15. Únor 2013 Sdílet Vloženo 15. Únor 2013 tam dej nýtovací matice a už budeš jen šroubovat jako my předface :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 Tak už je mám doma a teď mě bude čekat ta horší část předělat tu elektriku, sice už zase netuším jak to mám dělat. Poraďte prosím. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 Royce, Ti tu poslal schémata: http://forum.skodahome.cz/topic/120322-zadni-el-okna/page-3#entry1666481 o dvě stránky dříve. Musíš zkontrolovat, co tam už máš v autě z tahání CAN kabeláže a co bude potřeba dotáhnout kvůli LIN. Dveřní kabeláž z CAN na LIN bych nepředělával, ty kabely tam vedou jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 Tak to jsi mě moc nepotěšil no tak se do toho pustím až o víkendu, abych na to měl čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 zkusil bych nějaké vrakáče, tam by kabeláž mohli mít. Musí ti sedět počet kabelů k zámku a nesmí tam být navzájem kroucené oranžovozelený a oranžovohnědý kabely. pak to bude jen plug&play Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 Pořád to nějak nechápu pročítám to už snad po sté a pořád nevím, ty předtím jak jsem a ještě tam mám, tak ty jsem zapojoval podle schématu a fungují jenom na zadek ze strany řidiče to nefunguje. Potřeboval bych nějaký podrobnější návod, jak to mám předělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 musíš natáhnout LIN a spojit ho s LINem od řidiče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 (editace) a také podsvětlení ovladačů, ta informace o podsvícení totiž běhá pro před face po CANu, poface na to má svůj "silový" vodič. jeden původní CAN vodič naletuj na LIN vedení, druhý na podsvit, někde pod volantem nebo u A sloupku. tedy jestli jsi byl tak daleko, že jsi tahal i tyto kabely autem Royci, ty jsi postnul schémata jen na přední dveře...Takový danajský dar Zrovna nesedím u počítače, kde mám schémata, abych kouknul, co je ještě jinak CAN vs LIN EDIT: tak jsem si to našel U LIN verze je ještě navíc ukostřen ovladač oken, pozice 4 v hnědé svorkovnici, ale to by se dalo klidně ukostřit přímo v kabelovém svazku ve dveřích. Editováno: 21. Únor 2013, autor: Drewie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 Jo, tak to snad teď už udělám děkuji za návody. Jo tahal jsem dráty autem vše mám na pojisku v tom boxu jak jsou ostatní pojisky a Can mám natáhlý do centrální jednotky na ty ostatní cany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 No tak to TI je na nic, můžeš to zase odpájet, nebo odštípnout a napájet na LIN vedení a podsvit, jak jsme už s Roycem psali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 Jo jo to udělám a díky za rady a návody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 (editace) Tak jsem zase koupil nekompletní :-( a už mě to fakt nebaví :-( se na to můžu vysrat není někdo poblíž Jindřichova Hradce kdo by mi to za nějaký poplatek udělal já nemám ani čas a ani náladu. Děkuji Editováno: 22. Únor 2013, autor: Kovar Pavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 23. Únor 2013 Sdílet Vloženo 23. Únor 2013 v Humpolci Milhausek to určitě zvládne.. o nikom blíž nevím.. A do F-M za mnou se ti asi chtít nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 23. Únor 2013 Sdílet Vloženo 23. Únor 2013 Royci, ty jsi postnul schémata jen na přední dveře...Takový danajský dar Zrovna nesedím u počítače, kde mám schémata, abych kouknul, co je ještě jinak CAN vs LIN EDIT: tak jsem si to našel U LIN verze je ještě navíc ukostřen ovladač oken, pozice 4 v hnědé svorkovnici, ale to by se dalo klidně ukostřit přímo v kabelovém svazku ve dveřích. LIN_zadni.png Jsem si ani nevšiml.. viděl jsem že to jsou 4 stránky a nedocvaklo mi, že tam nebude zadek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 23. Únor 2013 Sdílet Vloženo 23. Únor 2013 (editace) na stahování oken to vypadá kompletní, tam není ta modrá svorkovnice do B sloupku, do které vedou kabely ze zámku? To tam není vidět. Editováno: 23. Únor 2013, autor: Drewie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 23. Únor 2013 Sdílet Vloženo 23. Únor 2013 Royce: tak už jsem kontaktoval Milhause. No to mám daleko do F-M a v tomhle počasí by to bylo na dlouho Drewie: přesně tak to tam není a ještě tam chybí ten plech ve kterém jezdí to okno jsou tam jenom ocelové lanko které to má tahat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.