Royce Vloženo 23. Únor 2013 Sdílet Vloženo 23. Únor 2013 tak packy by měly jít vykuchat ze starých manuálních stahovaček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 23. Únor 2013 Sdílet Vloženo 23. Únor 2013 ten kabelový svazek k zámku použij ten z manuálnich stahovaček, jen odštípni kable k repráčku, jestli jsi ho měl, a přimotej ho k tomu, co tam je. Stejně ty kabely nejsou do ničeho omotané, tak je to potřeba omotat. Kašli na Humpolec (sorry Milhausku, i když jsi klasa), když jsi to už jednou dal dohromady, zvládneš to i podruhé Pokoukej jak to vypadá v těch mechanických, jestli je půjde lehce přehodit ty packy, co píše Royce, v HW se moc nevyznám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 24. Únor 2013 Sdílet Vloženo 24. Únor 2013 Dobrá snad večer se k tomu dostanu a pak dám vědět až zase nebudu něco vědět a ještě jeden dotaz na té druhé fotce co jsem nahrál, tak tam chybí jedna svorkovnice nebo to takhle má být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 24. Únor 2013 Sdílet Vloženo 24. Únor 2013 to tak má být, koukni do toho schématu, co jsem tu přikládal, všechny kabely podle něj vedou do té osmipólové svorkovnice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 (editace) Tak jsem se do toho trošku pustil a rychle jsem skončil pač nemůžu dostat ty konce drátů, aby mi to tahalo to okno nahoru a dolů. Editováno: 26. Únor 2013, autor: Kovar Pavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 Musim po přečtení tohoto vlákna opravdu říci že jsi dobrej. Já bych to už dávno bez vypichováků a schémat vzdal. Ale věřím že to dotáhneš a bude ti to v poho fungovat. Mě čekají CAN provedení zadních stahovaček. Starý stahovačky mám doma s motorkama. Plechy dám nový a přehodím motorky s kabeláží. Plus dodělání elektroinstalace od sloupků po autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 Jo už jsem si na to zviknul a dá se to udělat, ale já nemám pořád na to čas to je horší. Teď to jdu zase na chvilku pokoušet a snad už to dám dohromady :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 Tak už mám ty plechy na to stahování hotové a teď mi akorát chybí udělat tu elektriku jak mají být v té modré svorkovnici a v té hnědé? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 celý svazek, bez kabelu k repráku, vezmi z té mechanické (modrý k B-sloupku - černý k zámku - tam je všechno na svém místě - jsi to vytáhnul ze svého auta, přeci ) a přimotej to k tomu, co tam je. Pak máš dvě možnosti, buď přepinuješ kable v té hnědé svorkovnici, tak aby Ti to sedělo v autě, nebo přepinuješ ty v B-sloupku. Jak jsem psal, jeden kabel Tvého dodělaného CAN vedení bude podsvícení, druhý K-line. Jde jen o to, aby se ty kablíky v těch hnědých svorkovnicích správně potkaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 Udělej to podle schématu a ne podle toho "jak to vyjde".. protože za pár let k tomu někdo sedne, bude nevěřícně koukat do schématu a na svorkovnice a bude nadávat kterej kkt to udělal tak blbě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 nebo tak Opětovně musím dát Roycovi za pravdu pro následné práce je vhodné zachovávat pozice ve svorkovnicích. I když už jsem viděl i fabii, kde neseděla barva vodičů, podotýkám z výroby. Pak toho se schématy taky moc nevykouzlíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 tak zas tam může existovat jiné schéma.. taky jsem to viděl.. proto každý MR vycházely aktualizace schémat.. já mám RV2003, předfacelift ale např zapojení benzínového čerpadla je podle schémat z faceliftu :-D Bohužel ale takhle kompletní sada pro každý MR se hodně blbě shání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 Tak jsem udělal jednu stranu a zkusil jsem to připojit ten LIN, ale na pravou stranu (u spolujezdce) a když to zkusím stahovat ze strany řidiče, tak to nejde a když to zkusím i ze zadu, tak to taky nejde a odpojím ten LIN, tak ze zadu to jde, ale ze předu pořád ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 Budeš muset vyměnit ještě motor stahování oken u řidiče.Mě také po dodělání zadních oken do MR 2006 nechtělo stahování zadních oken chodit.Fungovalo pouze na podržení klíčku v zámku dveří.Problém vyřešila výměna motoru stahovačky u řidiče za provedení,které je v ETCE uvedeno pro stahování předních a zadních oken.Je to označení 6Y1959801A. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 No to snad ne to kdybych to věděl, tak bych se na to vysral už mě to fakt nebaví jenom se do toho vráží peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 No to snad ne to kdybych to věděl, tak bych se na to vysral už mě to fakt nebaví jenom se do toho vráží peníze. Ahoj, musím velice nerad přiznat že jsi si předem o tom nic nezjistil a teď lamentuješ. Sežeň motůrek a vyměň ho tam. A je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 A nemáteho někdo doma nebo o něm nevíte, že bych ho od vás někoho vzal, abych měl od toho už konečně klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 Klidně bych ti ho poslal, poptám se. Ale nebudu nic slibovat. Mám teď doma sadu 4x el okna, ale to je CAN. A já si z toho budu dodělávat do svého zadní stahovačky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 Ok dobře a ještě kdyby se ještě někomu doma válely 4x ovladač do řidičovích dveří já mám doma, ale nějak mi blbnou. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 Já budu kupovat asi novej. Buťo čína Vika, nebo origo. To se ještě uvidí. www.cc-autodily.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Tak už mám vyměněné obě dvě a připojený LIN a nefunguje mi to akorát když zamykám klíčkem a podržím ho třeba na odemknout, tak mi sjedou všechny okna dolů a i naopak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 dej to někomu udělat, je vidět že o tom nemáš ani páru! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 Všechno mám podle schématu, tak kde mám hledat tu chybu. Třeba v těch předních dveřích. Jak psal combi2002, že bych měl vyměnit ten motor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 Vyměnil jsi ten motůrek jak ti psal richii661? Pokud ne nebude to podle mě fungovat. Není tam logika ovládání zadních oken a proto nefunguje. Alespoň podle mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 Ne nevyměnil pač jsem ho ještě nenašel a obvolával jsem vrakáče a nikde ho nemají, tak kdyby ho někdo našel, tak mi dejte vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.