Září 13, 201213 r Fotky nahraju až večer, ale zkusím to trošku popsat. Když jsem sundal tapec, tak tam je motor a na tom motoru jsou dvě svorkovnice. Jedna 6 pólová a druhá 8 pólová a ta osmi pólová je osazena všemi pinami a ta šesti pólová ta jenom dvouma.
Září 13, 201213 r Asi jsme objevili kámen úrazu.. máš LINové přední stahovačky a snažíš se připojit CANové zadní.. tohle nepůjde.. budeš muset sehnat LINové zadní stahovačky.. Takhle vypadá CANový motorek ve dveřích řidiče...
Září 13, 201213 r Hm... tak díky no a kdyby jsem si sehnal jenom tu řidičovu a nebo jenom motor CANový a to by nešlo? A jak to tam dávali jedou CANové a jednou LINové.
Září 13, 201213 r no on ten rok 2005 je takový zrovna přelomový.. viděl jsem CANové a i LINové.. No šlo by to, kdybys vyměnil přední motorky, dal tam CANovou komfortku, natahal CAN-K a nakódoval.. to už fakt máš jednodušší sehnat LINové stahovačky..
Září 13, 201213 r Nebo spíše jenom motory do zadních nebo celé stahovačky a co by to potom obnášelo na připojení? Když bych je sehnal?
Září 13, 201213 r no pak prakticky to, co jsi dělal doteď.. akorát v té modré svorkovnici nebudou dva kabely CAN, ale jeden LIN.. jinak schéma na LINové stahovačky:el. okna LIN.pdf Upraveno Září 13, 201213 r od Royce
Listopad 8, 201212 r Chci se zeptat jak poznám ty linové motory z fotky? Nebo jaký má tam být to číslo. Díky
Listopad 9, 201212 r CANové mají 6Q1 ... a LINové 6Y1... canové mají 3 konektory, linové jen 2.. toliko základní rozdíly.. BTW se podívej na fotky výše.. máš tam od sebe LINové a ode mě CANové.. Upraveno Listopad 9, 201212 r od Royce
Listopad 29, 201212 r Tak jsem sehnal jenom motory bude mi to stačit, nebo mám sehnat celé i s tím plechem? A kdybych tam dal jenom ty motory, tak co mám předělat všechno? (teď to mám zapojený jako CANové a potřebuji to přepojit na ty LINové)
Prosinec 1, 201212 r mělo by stačit vyměnit.. ale nevím jak je to s polohama, jestli jsou uložené v řj a nebo to pozná podle toho, že "dál to už nejde"
Prosinec 3, 201212 r je třeba přehodit svazek.. linový je ti naprd.. buď podle schématu vyrobit, nebo někde sehnat dveřní svazek.. někde doma možná mám svazek do dveří spolujezdce
Prosinec 6, 201212 r Tak jsem dneska dostal ty motůrky dom a jsou jiné, nevíte z čeho jsou? viz foto.
Prosinec 6, 201212 r Hm, tak dík no právě to jsem taky našel a radši se teda zeptám. A já mu přitom říkám, že chci na fabii 1 a on mi řekl, že je má.
Prosinec 6, 201212 r pani chlape, ty jses střelec Nakoupit takovýho materiálu, udělat tolik kabeláže a pak zjistit, že to je naprd. Měl sis to sundat, nebo se zeptat v servisu, tam by Ti řekli, co tam máš. RV 04 a MR 05 je na detekci dílů ta nejhorší varianta. To se bez skutečného zjištění stavu nedalo odhanout, toť na obranu Royceho Ono po bitvě je každý generál... Jinak dávám za odvahu Jen v mezičase se zeptám, jaké jsi dával ty nýtovací matice na přidělání zadního plechu? Upraveno Prosinec 6, 201212 r od Drewie
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.