she4lock Vloženo 28. Květen 2020 Sdílet Vloženo 28. Květen 2020 (editace) Moc děkuji za objasnění a zaslání návodů. Nicméně v tom pořád plavu... Dle ETKY jsem vyčetl, že potřebuji sehnat: 4 tlačítka pro ovládání oken vč. odemykání - 1J4 959 857 stahovačku vč. motoru pro spouštěč oken vlevo vzadu - 6Y0 959 811 stahovačku vč. motoru pro spouštěč oken vpravo vzadu - 6Y0 959 812 Otázky: 1.) Jelikož si chci do zadních dveří doplnit i výškové repro, tak jsem sháněl origo svazek, který umí centrál, el. okno i ten reprák. Mám možnost sehnat kabel s označením 6Y0 971 161 N viz. obrázek pod textem. Na svazku mi chybí jeden konektor v červeném kroužku. V zeleném kroužku jsou konektory, které na kabelu jsou. Má otázka je, co je to za konektor (v červeném kroužku) a s čím se spojuje? 2.) Je možné tento kab. svazek (6Y0 971 161 N) použít pro levé i pravé zadní dveře? 3.) Jaký kab. svazek je potřeba použít pro propojení mezi jednotkou u řidiče a obou zadních dveří? V B sloupku mi při použití originálního kab. svazku zbydou 3 konektory ? černý - napájení motorku pro stahování, osvětlení tlačítka pro stahování ? modrý - repro hnědý - centrál Nevím, zda půjde připojit zadní motorky na můj stávající motorek u řidiče. Nevím s jakým označením tam mám teď (jde zjistit přes VCDS jaký tam je?) Dle ETKY by se měl použít 6Y2 959 801. Editováno: 28. Květen 2020, autor: she4lock Zapomněl jsem na přílohu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo 30. Květen 2020 Sdílet Vloženo 30. Květen 2020 Odpovědi na tvé otázky. Tlačítka a motorky stahování máš dobře. 1) Svazek 6Y0 971 161 N je pro vozy od MR 2005 (facelift).Což je i tvé auto.Konektor ti na svazku neschází.Ten byl nutný jen na vozy do MR04. 2) Svazek je stejný pro levé i pravé zadní dveře. 3) Pro propojení mezi jednotkou u řidiče a zadních oken nemusí být svazek třeba.Stačí podle schématu dodělat el. vedení mezi čtyřtlačítkem u řidiče a řj motoru oken u řidiče.Stejně si budeš muset dodělat el. vedení k oknům a reproduktorům.V B sloupku ti žádné konektory nezbudou.Modrý tam již máš.V něm je zapojeno ovládání centrálu.V černém je zapojeno napájení motoru stahovačky a vedení k reproduktoru.V hnědém je zapojení osvětlení vypínače a ovládání vypínače. Na tvůj stávající motor to nebude fungovat.Musíš pořídit tento 6Y1 959 801 A.Ten co píšeš ty je pouze na přední okna,ale na auta s pravostranným řízením (angličan).Tyto nejdou vůbec použít. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
she4lock Vloženo 1. Červen 2020 Sdílet Vloženo 1. Červen 2020 Děkuji, děkuji. Seznam materiálu se mi pomalu rozšiřuje... el. motor u řidiče pro 4 el. okna - 6Y1 959 801 A 4 tlačítka pro ovládání oken vč. odemykání - 1J4 959 857 A krytka 4 tlačítek pro ovládání oken - 6Y1 867 227 C kab. svazek pro zadní dveře (centrál, audio, el. okno) - 6Y0 971 161 N stahovačku vč. motoru pro spouštěč oken vlevo vzadu - 6Y0 959 811 stahovačku vč. motoru pro spouštěč oken vpravo vzadu - 6Y0 959 812 Motor pro stahovačku u spolujezdce může zůstat původní? Dle ET by tam měl být - 6Y1 959 802... Ještě jsem koukal na dokumenty el. schématy pro el. okna... No nebudu lhát... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo 2. Červen 2020 Sdílet Vloženo 2. Červen 2020 Motorek u spolujezdce zůstává stejný.Ještě,ale potřebuješ tlačítka a krytky tlačítek do zadních dveří.A pokud máš problém se zhotovením a zapojením chybějícího el. rozvodu,zkus nějaká autovrakoviště.Mohly by tam mít na likvidaci auto,které mělo zadní okna ve výbavě a z toho by jsi mohl potřebné vedení,svorkovnice,vypínače,krytky vymontovat.Nebo někoho kdo rozprodává takové auto na nd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
she4lock Vloženo 2. Červen 2020 Sdílet Vloženo 2. Červen 2020 Ano, určitě to mám v plánu se poptat na různých místech, kde rozprodávají díly z aut po nehodě nebo tak... Každopádně budu muset mít štěstí na to, abych natrefil na Fabii po FL se zadními el. okny. :-) Na ty krytky a spínače v zadních dveřích myslím, jen jsem se o nich nezmínil. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
she4lock Vloženo 5. Červen 2020 Sdílet Vloženo 5. Červen 2020 @richi661 Je možné použít přední levý motorek s označením - 6Y1 959 801 bez indexu A na konci? Byl by tento motorek kompatibilní pro stahování všech 4 oken? Děkuji za odpověď. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo 6. Červen 2020 Sdílet Vloženo 6. Červen 2020 Motorek musí být bezpodmínečně s indexem A.Bez indexu je pouze na přední okna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
she4lock Vloženo 7. Červen 2020 Sdílet Vloženo 7. Červen 2020 @richi661 Dekuji za odpoved. Jeste bych mel dotaz k zadnim stahovackam s mechanismem pro el. stahování. Dle ET by se melo jednat o cislo dílu: LZ - 6Y0 839 461 PZ - 6Y0 839 462 Nikde jsem ale nenasel, jestli se lisi verze pro hatch nebo combi. Je opravdu pro obe verze stejna? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo 8. Červen 2020 Sdílet Vloženo 8. Červen 2020 Podle ETKY jsou stejné pro hatch i combi.Jiné jsou pouze tapecírunky dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
she4lock Vloženo 8. Červen 2020 Sdílet Vloženo 8. Červen 2020 @richi661 Dekuji za potvrzeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.