Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj, mam Favorit r. 94 1.3 BMM 50kw a prestal fungovat tachometr. Plastove prevody byly vporadku a tak jsem se rozhodl pro vymenu. Neni mi vsak jasne, jestli bude nutne jet na stk, nebo na urad k zapsani, popripade overeni.

Predem dekuji za reakce.

Vloženo

A ta výměna pomohla? Není problém v náhonu? Když je chyba v budíkách, tak to zpravidla bývají ty převody.

Na žádné ověření nemusíš, ale od příštího roku se ti může stát, že v tom na STK bude šťourat - pokud hodnota na novém tachometru bude nižší než poslední záznam. Takže v případě problémů, by jsi výměnu měl být schopen nějak doložit. Případně, když to budeš mít rozebrané, tak tam rovnou "poskládej" předešlý nájezd.

Vloženo (editace)

Nahon je v poradku, nebo tak usuziji podle toho, ze jde rychlomer. Ty plastove prevody zvenku jsou OK, takze problem musi byt v te zapecetene casti. A jelikoz se mi do toho nechce lezt, tak jsem si rekl, ze koupim repasovany. A ted me napada, ze by to v tom amd mohli umet. Napisu jim a dam vedet.

Editováno: , autor: Pawouk
Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje.
Vloženo

kolečka se mohou protáčet na ose. Tak tim zezadu něčím zatoč a pozoruj, kam až se to přenese. Chce to ale zatočit docela svižně, nějakou tlustší špejlí mezi prsty,

To horní kolečko vlevo se podle fotky nezdá úplně ready, ale možná je to jen tím otiskem vazelíny

• o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...