Elizum Vloženo 25. Září 2017 Sdílet Vloženo 25. Září 2017 Ahoj, mám doma Fabii první generace z roku 2004 (1.2 HTP) a během příštího měsíce mi končí technická. Potřeboval bych vyřešit delší dobu opomíjený problém - chyby airbagů. Auto mám na ježdění asi 10 kilometrů denně z domu na zastávku MHD, kde přesedám na socku. Mám blbé tušení, že bych s následujícími chybami neprošel... Má někdo tušení, jak tyto chyby odstranit? Jde mi o co nejlevnější a nejpraktičtější řešení. Nové airbagy bych rád vyloučil... Díky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 25. Září 2017 Sdílet Vloženo 25. Září 2017 Já bych odpojil baterku a zkontroloval všechny konektory v každěm begu. Očistit,nastříkat kontaktolem a pod. Závady jsou sporadické tak by to mohlo zabrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Elizum Vloženo 25. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2017 Dobrá, zkusím. Potom normálně vymazat přes VAG? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 25. Září 2017 Sdílet Vloženo 25. Září 2017 Ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurec Vloženo 26. Září 2017 Sdílet Vloženo 26. Září 2017 Kdyz se to smaze tak to naskoci tyto chyby zpet? To vypada , ze kdysi to bylo bourane , bagy ven a nikdo to nesmazal. Dalsi otazka , zda jsou bagy vymenene , nebo chybi uplne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosa0006 Vloženo 26. Září 2017 Sdílet Vloženo 26. Září 2017 Nemáš vypínač airbagu spolujezdce? Je to běžné že umře a naskáčou chyby na všech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 26. Září 2017 Sdílet Vloženo 26. Září 2017 Jelikož auto bylo bouchlé, nebude nejjednodušší prostě koupit odpor a narvat ho místo airbagu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosa0006 Vloženo 26. Září 2017 Sdílet Vloženo 26. Září 2017 Pokud bylo auto opravdu bourané, tak se musí znovu aktivovat jednotka, jinak to tam bude furt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 26. Září 2017 Sdílet Vloženo 26. Září 2017 Jistě a na to už je Vag krátký. Na to už musí být jiný kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 26. Září 2017 Sdílet Vloženo 26. Září 2017 Tak to tam snad je jasně napsané, ne? 00595 chyba je z dopravní nehody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 29. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2017 Prehraju celou jednotku a smazu crash data. Na pockani. Okres Nachod. Napsite do sz nebo na email: vitazsl@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.