LiveBomb Vloženo 21. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2020 (editace) Jestli se baví o tom od Brely tak chybí, jak v zadu (vedle odrazky) tak ve předu na lemu. Ale v popisu není ParkPilot takže asi OK. Jinak za ty peníze mi to jako nějaká extra výhra nepřijde jestli to bylo bouraný a má to problémy s elektrikou. Editováno: 21. Prosinec 2020, autor: LiveBomb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 21. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2020 Bavi se o tom bilem co mel vsechno po cem touzil a co se tyka bouracky cvaknes naraznik sejme svetlo a 50 oprava je na svete to je to nejmenci pokud ma to adaptivni svetlo to stoji 35 litru nove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 21. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2020 Komplet svetlo sice stoji treba 35 , ale kdyz neni cele na kasi tak vybojky, startery atd se prehazujou ze stareho svetla pac to pojistivny nechtej platit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 21. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2020 Dobre tak bez vybojek atd cca 20 litru naraznik cca 13 plus nejaka mrizka atd lakovani prace a 50 je proste tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fx99 Vloženo 21. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2020 (editace) ahoj ja kupoval tady,mužu doporučit,vše sedělo.. https://hildamotors.cz/inventory/ 2017 /10 2.0 tdi 110 kw 7dsg Style+ Moon Weis najeto 140000km za 499.. Jako bonus vyměna DSG ve 124000km:-) Editováno: 8. leden 2021, autor: fx99 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 21. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2020 @roubic jo skoda je hned, mě spíš zaráží že je to po nehodě a něco tam nejde. Buď to opravili blbě nebo něco přehlédli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 22. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2020 před 6 hodinami, LiveBomb napsal: @roubic jo skoda je hned, mě spíš zaráží že je to po nehodě a něco tam nejde. Buď to opravili blbě nebo něco přehlédli. Samozrejme proto rikam diagnostiku me po reklamaci nesvitil kaslik kdyz mi menili jednotku mib pak jsem zjistil ze mi nezapojili konektor takze to si nevyberes ale pokud pise ze vyparkovani a bylo to na predek opravovany to stim nic spolecnyho nema mozna pokud odeslo cidlo parkace a proto se to hlasi do chyby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas89 Vloženo 22. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2020 Díky všem za postřehy. Uvidím jak to dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toomass Vloženo 3. leden 2021 Sdílet Vloženo 3. leden 2021 (editace) cau chlapi, shanim superba a narazil jsem na tyto co se mi líbí, co si o tom myslíte? není ten sportline podezřele levný? superb 3 sportline a pak tento l&k od škoda plus superb 3 L&K chtěl bych něco vybavenejsiho kolem 400k, myslíte ze se dá sehnat ? aby to nebyl šrot....díky Editováno: 3. leden 2021, autor: toomass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas89 Vloženo 4. leden 2021 Sdílet Vloženo 4. leden 2021 Tak jsem se byl podívat na toho supa . Vše vypadá hezky akorát první start mu trval cca 3 vteřiny než naskočil. Jinak jede hezky nikde nic neboucha řadí hezky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 10. leden 2021 Sdílet Vloženo 10. leden 2021 @tomas89 no a kupuješ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shamp1x Vloženo 11. leden 2021 Sdílet Vloženo 11. leden 2021 V 3. 1. 2021 na 22:06, toomass napsal: cau chlapi, shanim superba a narazil jsem na tyto co se mi líbí, co si o tom myslíte? není ten sportline podezřele levný? superb 3 sportline a pak tento l&k od škoda plus superb 3 L&K chtěl bych něco vybavenejsiho kolem 400k, myslíte ze se dá sehnat ? aby to nebyl šrot....díky ten druhý sup bude mít 6kvalt DSG, před koupí bych si o tom něco přečetl. Pokud bych kupoval DSG, tak 7°. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toomass Vloženo 11. leden 2021 Sdílet Vloženo 11. leden 2021 o dsg 6 vím jen ze u 140kw verze netáhne od spodu tak dobře, ale spolehlivosti jsou v pohodě když se mění olej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas89 Vloženo 11. leden 2021 Sdílet Vloženo 11. leden 2021 před 15 hodinami, davi72 napsal: @tomas89 no a kupuješ?? Pokud vše dopadne tak v sobotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 11. leden 2021 Sdílet Vloženo 11. leden 2021 Super...doufám,že se pochlubíš😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas89 Vloženo 11. leden 2021 Sdílet Vloženo 11. leden 2021 Pokud vše dopadne tak určitě . Ještě jsem se chtěl zeptat . Co si nechat krom chyb vyčíst přes počítač ? Vstriky dpf a ještě něco v čem by mohl bejt problém ? Egr ventil třeba ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxim88 Vloženo 24. leden 2021 Sdílet Vloženo 24. leden 2021 Ahoj, mam otazku, premyslim nad koupi supa a jsem na vazkach, zda jit do rok stareho vozu ve faceliftu v nejakem zakladu nebo vzit auto napr 3 roky stare s vetsim najezdem a vybavou. Nejsem nikterak narocny na nějakou extra vybavu, kazdopadne mi ted kolega, ktery si koupil supa loni rekl, ze ma problem pridat velikost kol do technicaku. Ma ambition a pry mu skoda nechce poslat typovy list pro zapis vetsich kol, coz je pro me dulezite, ma s tim nekdo taky takovou zkusenost? Nebo jste nemeli problem se zapsanim vetsich kol. Jedna se asi o problem u slabsich vybav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 24. leden 2021 Sdílet Vloženo 24. leden 2021 (editace) Novsi s mensim najazdom a nizsou vybavou vs starsi s vacsim najazdom a vyssou vybavou asi nikto nerozsekne okrem teba. Zalezi na tvojej preferencii a na stasti na aky kus narazis. Nicmene pri aute s vyssim najazdom uz musis pocitat s nejakym moznym servisom vsetkeho druhu. S tymi kolami - v urcitom obdobi sa nezapisovali do TP vsetky rozmery. Nicmene mam zato, ze mozes ziskat typovy list od ineho vyrobcu diskov (nie priamo od SA) a nechat zapisat. Skus pohladat prislusne vlakno, urcite sa to tu riesilo. Editováno: 24. leden 2021, autor: deto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxim88 Vloženo 24. leden 2021 Sdílet Vloženo 24. leden 2021 Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 24. leden 2021 Sdílet Vloženo 24. leden 2021 Na originalni kola zadny typovy list neni. Jsou schvaleny primo na danej typ auta. Jinak u nekterych prave kdyz sis kola nedal rovnou z fabriky treba 19" ale jen 17" tak uz vetsi nesli dopsat prej kvuli emisim . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxim88 Vloženo 24. leden 2021 Sdílet Vloženo 24. leden 2021 No prave o to mi slo. 19ky asi nechci, ale 17ky letni taky nejsou pekne... Zkusim zjistit co s tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 30. leden 2021 Sdílet Vloženo 30. leden 2021 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 30. leden 2021 Sdílet Vloženo 30. leden 2021 Nevim kde vzali ze na 19" trpim po kazdym metru jizdy 😀 mam 19" a nevidim v tom problem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SU2020 Vloženo 2. Únor 2021 Sdílet Vloženo 2. Únor 2021 (editace) Tak jiste .. pokud mas ACC opravuji DCC tak se to da eliminovat ale pokud ne tak je to jizda tak mozna ze honis frajera na 19" ale kazdou pricnou sparu ucitis i uslysis ... mam supa na 17" a vpd .. kamos 19" a jizda uplne jina ... bum bum jak na zvonici :-D a taky rika ze pro neho v pohode :) .. ale jet s tim na dovolenou bych nechtel .. raci klid a pohodovou jizdu .) Editováno: 3. Únor 2021, autor: SU2020 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toomass Vloženo 2. Únor 2021 Sdílet Vloženo 2. Únor 2021 tj, ale pak ten superb na 17” vypadá jak holá ovce...hrůza 😁 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.