Publikováno Říjen 8, 200618 r Prosím máte-li někdo kabeláž od palubního počítače TC-6 z Felicie (třeba po havarii) a nepotřebujete je,rád bych je koupil.Nabídněte cenu.
Prosinec 23, 200618 r kontaktuj vyrobce je to fi. z Roznova pod Radhostem . kupoval jsem si tam cele komp. palubni pc a urcite ti kable prodaji
Leden 22, 200718 r Ja jsem schaněl kabel na TC-6 a sehnal jsem je jedině v www.apri.cz, pošlou je na dobirku cena na 1,3 monostřik cca 800. neviplatí se kupovat stary. jsou tam sočastky který musi fungovat beschybně. mira
Duben 20, 201411 r Všechny snímače k palubnímu počítači felicia Apri TC-6 / TC-6P a TM-3 jsou trvale k dostání na http://specialnielektronika.cz
Srpen 17, 201411 r Dobrý vědět. Felicii jsem měl 3 roky, prodal jsem ji před 3 měsíci, a za celé 3 roky jsem nesehnal snímač pro MPi.
Srpen 18, 201411 r no já vím, že APRI, co počítače vyráběla, ještě minimálně před dvěma lety zdarma měnila stará nefunkční čidla za nová.
Srpen 19, 201411 r No řešil jsem to asi rok a půl zpět, a už nic. Neměli nic skladem, a ani výrobu už neplánovaly.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.