PS1984 Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 před 18 hodinami, MilanHos napsal: To je to tak zásadní “chyba” která brání koupě Fabie? Nevšiml jsem si, že by si na to plošně majitelé F3 stěžovali. Většinou si tady ten kryt lidi dávají spíš preventivně. Nie, iba som sa pýtal. tak či tak to už neovplyvním, auto je už vo výrobe ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 10. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2018 Mám kryt domontovaný prevetivně. Na klapku teď vidět neni. Přédtim byla vždy zavřená. Klimu mám skoro furt na auto. Ale parkuju většinou na couvačku. Jesli to není tím.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 10. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2018 To bude ono, na R se mi zavírala už na FI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 29. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2019 Někde je o vodu ale i o listí které se tam dostane a pak jde do kabin. filtru. Ale jeste k tématu zavírá se vám tak klapka při zařazení spatecky u manuální klimatizace?? Mě ne soudím podle toho že nezmění zvuk foukani. Ale kdyz klapku zavřu tlačítkem vedle ac tak jo .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.