proforko Vloženo 26. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2023 Na mojom MR 23 som bol schopný vyskúšať úvodné logá v long coding: Adresa 17 Security 25327 Bajt 09 Bity 0-3 Start screen variant 1 -> Laurin&Klement Start screen variant 2 -> VRS logo čierne V Start screen variant 3 -> VRS logo červené V Start screen variant 4 -> SCOUT Start screen variant 5 -> Škoda logo Start screen variant 6 -> Sportline Start screen variant 7 -> Škoda logo Start screen variant 8 -> Škoda logo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
proforko Vloženo 26. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2023 Na mojom MR 23 som bol schopný vypnúť zobrazenie navigácie na budíkoch (ako aj prepnutie zo zobrazenia ktorejkoľvek obrazovky na obrazovku navi alebo navádzania pri Waze) v long coding: Adresa 17 Security 25327 Bajt 10 Bit 6 Navigation&Compass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
proforko Vloženo 26. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2023 Na klíme sa (aspoň ja tomu tak rozumiem) meniť, koľko čerstvého vzduchu primiešava do chladného: Adresa 08 Bajt 12 Bity 0-3 00 Blower adjustment normal tuning 01 Blower adjustment with more air in cooling operation 02 Blower adjustment with less air in cooling operation Čiže keď nechané na hodnote 01, vzduch nie je tak studený. Zrejme to, čo malo dakedy BMW kolečko na primiešanie "nespracovaného" vzduchu. Ale môžem sa mýliť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
proforko Vloženo 26. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2023 (editace) Adaptácia na budíkoch: Adresa 17 Adaptation description: IDE06588-Ignition active message: actuator | drivers door -> no display | už tu spomínané vypne hlášku o zapnutom zapaľovaní pri otvorení dverí Adaptation description: IDE13094-Tachometer end value | upraví koncovú rýchlosť na tachometre a jeho zobrazenie, myslím o´8 rôznych variant Adaptation description: IDE13607-MAS16706-Lock display contents-List time out | 0 | za koľko minút zmizne menu zobrazenia, napr výber skladieb v Audio režime budíkov Adaptation description: IDE12467-Tubes illustration | Variant 4 je Sportline, ostatné (Variant 0 - Variant F) sú rovnaké, resp zmeny som si nevšimol. Každoopádne som si vypol Sportline, tie budíky sa mi páčia viac. Editováno: 26. Červenec 2023, autor: proforko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
proforko Vloženo 26. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2023 Corner prisvietenie adaptácia: Adresa 09 Adaptation description: IDE03638-ENG116676-Statiionary cornering lamp-Upper speed threshold | horná hranica rýchlosti pri ktorej sa corner vypne - u mňa 40 -> 90 km/h Adaptation description: IDE03638-ENG116681-Statiionery cornering lamp-Oberer Lenkradwinkel | pri akom natočení volantu sa rozsvietia corner - u mňa 90° -> 50° Adaptation description: IDE03638-ENG116678-Stationery cornering lamp-Unterer Lenkradwinkel | pri akom natočení volantu späť sa corner zhasnú - u mňa 65° -> 10° Adaptation description: IDE03638-ENG115830-Stationery cornering lamp-Zeitwer Einschaltzeit Abbegelicht | zrejme čas po akom sa corner zhasne, ak necháme natočený volant - u mňa 17 min -> 30 min Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
proforko Vloženo 26. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2023 Počet bliknutí smerovky pri ťukese: Adresa 09 Adaptation description: ENG141649-ENG116587-Aussenlicht_Blinker-Komfortblinken Blinkyklen | u mňa 3 -> 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 27. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2023 V 20. 5. 2023 na 13:28, bojler napsal: Setkal se nekdo s tim, ze by neslo nastavit u Karoka protoceni rucicek po startu? Tak zajimave je, ze auto bylo na vymene svetla a po provedeni prace zaclo protaceni rucicek fungovat. Zrejme tedy odpojili baterku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sliver Vloženo 30. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2023 V předchozím Rapidu se mi po vytažení klíčku rozsvítilo světlo v kabině. U Karoqa mám startovací tlačítko a při vypnutí motoru se mi vnitřní světlo nerozsvítí. Jde tohle nějak upravit někde v adaptacích nebo v dlouhém kódování? Díky za nasměrování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamescz Vloženo 10. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2023 Ahoj, najdu tady někoho šikovného na kodovaní v okolí Ostravy +- 100 km? - Odblokování obrazu za jízdy - Lane Assist (velká kamera je již za sklem) - Sklápění zrcátka od spolujezdce při couvání (nemám el. polohovatelné sedačky, ale pry to jde udělat i bez nich) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catexcavator Vloženo 26. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2023 Zdravím, tak první kódování přes OBDeloven- třetí brzdové světlo při zamykání a odemykání.😜 IMG_3243.mov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.jurasek Vloženo 26. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2023 Ahoj, prosím tě můžeš mi dát na něj kontakt a kolik tě to stálo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catexcavator Vloženo 26. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2023 OBDeloven je diagnostika s placenými aplikacemi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
proforko Vloženo 26. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2023 No a teda v čom spočívala zmena? Čo si kde zmenil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catexcavator Vloženo 26. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2023 Já nic, zaplatil jsem deset kreditů a přes aplikaci v telefonu, která ti nabídne vše co jde na daném autě upravit, který je propojen přes Bluetooth s modulem OBD v OBD zástrčce. Koukněte na YouTube jak to funguje. Zadejte OBDeloven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catexcavator Vloženo 26. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2023 Takhle to vypadá a praktický si s tím nakodujete vše co jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.jurasek Vloženo 26. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2023 Tak jak na to, poradíš? Jako kde to sehnat, postupy atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 26. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2023 @j.jurasek Google má výpadek? https://obdeleven.com Je tam i rozpor co by na jakem modelu mělo fungovat + na YouTube je spousta videí. Většinu věci to má klikacich, umí to i dlouhé kódovani a adaptace, ale to už chce vědět co člověk dělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catexcavator Vloženo 27. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2023 Asi tak, já koupil základní verzi + 200 kreditů přes diagstore.cz. Pro mě na servis auta doma je to dostačující, dlouhé kódování neumím. Koupil jsem kvůli výměně zadních brzd, když dám auto do servisu tak to bude dražší. Včera jsem si zapnul skandinávské DRL- zapnuté zadní světla při denním svícení.😉👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 27. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2023 U Skandinávského svícení jen pozor na to, ze svítí komplet interiér, osvětlení SPZ a pod. Nevím zda to tam mají vyloženě jako volbu, ale lepší je aktivovat pouze zadní světla a zbytek nechat vypnutý (Ten Skandinávský mód děla to, že spolu s DLR aktivuje i parkovací světla). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catexcavator Vloženo 27. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2023 U mě se prakticky nic neměnil, parkovačky, neboli řasy má aktivovaný již dlouho, ambientní osvětlení interieru nenám, jen SPZ svítí a to myslím jde vypnout,ale to bych kecal musím to více prolistovat, zatím jsem to projel je tak letecky👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guppy Vloženo 28. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2023 Catexcavator: Vidím dobře, že máš na 3. brzdovém světle nápis Karoq? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catexcavator Vloženo 28. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2023 Jj, kdysi jsem koupil na Alíku😀? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catexcavator Vloženo 4. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2023 Upravené směrovky😀. Jsem zvědavý kdy dostanu flastra🤔😉 IMG_3277.mov 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catexcavator Vloženo 4. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2023 Zavírání oken po zamknutí mi nejde a ani se mi nezobrazuje aktivace v nastavení .😟 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catexcavator Vloženo 20. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2023 V 27. 10. 2023 na 7:28, Martab napsal: U Skandinávského svícení jen pozor na to, ze svítí komplet interiér, osvětlení SPZ a pod. Nevím zda to tam mají vyloženě jako volbu, ale lepší je aktivovat pouze zadní světla a zbytek nechat vypnutý (Ten Skandinávský mód děla to, že spolu s DLR aktivuje i parkovací světla). Mám takový tušení, že skandinávský mod aktivuje i permanentní dobíjení baterie a tím i malinko zvýšená spotřeba cca 0,5 l/100 km. Budu sledovat dobíjení za provozu. Pokud to tak je, tak za mě 👍, baterka bude stále dobita jak tomu bývalo dříve u normálních aut😀. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.