Říjen 30, 20204 r Autor To je složitějši takhle řict,zdali by se to nestalo kdyby tam plyn nebyl,fakt nevím.Ještě to zkusím s někym znalym prokonzultovat.V autorizáku je to tragedie,tam to nejsou schopni vyřešit.Každopádně vím o Tsíčkach na plyn které mají 200 tis. na plyn a uplně v pohodě. Upraveno Říjen 30, 20204 r od bitttpower
Listopad 4, 20204 r jasně, já netvrdím že za to může jednoznačně LPG, já jen znám obvyklou rétoriku servisů, pokud by byl vstřik špatný, tak čím to je
Leden 22, 20214 r Autor Tak jsem se chtěl objednat na revizi do Lpgfryšták,nejdřív jsem tam už ke konci roku volal-nebral telefon říkam si klasika,ted už nejdou ani internetové stránky,takže firma asi zrušena,ani se nedivím s přístupem toho (ňoumy) k zákazníkum.Holt budu muset najít někoho jiného na servis Prins,bohužel v okolí to nikdo nedělá takže někde dál,což není zrovna z časového hlediska a pokud něco potřebujete opravit naléhavě moc příjemné.
Leden 23, 20214 r Autor Nechal jsem to vyčistit ultrazvukem a stejně to není dobré jak je chladno tak to v benzínu škube a rozsvěcuje se check.Takže budu muset nechat vyměnit vstřiky,nechám vyměnit všechny čtyři.
Březen 30, 20214 r Autor Takže dnes vyměněny všechny 4 benzínové vstřikovače.Doufám že ty nové vydrží trochu dyl.Ještě budu do Maxmotionu 100 přidávat aditivum Motul GDI Clean,určeny přímo pro motory s přímým vstřikováním.Tak snad to pomůže.Uvidíme.
Březen 31, 20214 r Autor Tak v autorizáku jsem to raději ani nezkoušel,když řekli cenu vstřiku.Nechal jsem to vyměnit jinde.Celkově 4 kusy vstřiku 6 200 kč + práce,nechával jsem dělat ještě něco navíc. Upraveno Duben 5, 20214 r od bitttpower
Srpen 5, 20223 r Autor Zdravím všechny příznivce Lpg,včera proběhla revize plynu,výměna lpg filtru.S Lpg je spokojenost,co mne ale překvapilo a naštvalo zároveň jsou opět benzínove vstřikovače,které už jsou zase Ko,po 25 tis!!! od výměny,tohle není už normálni,tankuji 100 oktan cca vždy tak 6 litrů aby nebyl v benz.nádrži moc dlouho + ještě přidávam aditivum do benzínu určene speciálně pro motory Tsi.
Srpen 5, 20223 r Autor Ja už nevím,mám 100 chuti to prodat...Tohle mne fakt nebaví.Nejhorši je že u toho Prinse nejde dat větší dovstřik benzínu,maji to tak udělané. Upraveno Srpen 5, 20223 r od bitttpower
Srpen 6, 20223 r Škoda, že Karel nemá čas napsat nějaké zkušenosti ohledně jím dodávaných systémů. Musí mít už dost zkušeností ohledně TSI motorů. Montážníci velice neradi pouští info ohledně přívstřiku benzínu, protože ekonomika zástavby šla vyšší spotřebou celkem do pryč.
Srpen 6, 20223 r Kolik stojí vymena? A je to opravdu benzínem? Není to prostě tím, že se vstřikovače špatně chladí? Jinak přece není důvod, aby odešly.. Zmus tankovat ten lepší benzín natural na eurooilu, měl by být bez bioprisad, tuším se to jmenuje optimal 95. Jak se projevují špatné vstřikovače Ajo už to čtu 6000.. To je docela smutný po 25t km Upraveno Srpen 6, 20223 r od JirkaBrno
Srpen 6, 20223 r Taky bych to tak viděl, Benzin na to podle mě nemá vliv, spíš to blbě chladí.. Prostě ty vstřiky nejsou na takový provoz stavěné...
Srpen 6, 20223 r Kdoví, jestli sem Karel ještě chodí a už z podstaty věci ti montážník těžko řekne, že přestavba tsi stojí za prd, protože je to jeho živobytí.. Já měl tedka nějaké jednání ohledně solarni elektrárny na ohřev tuv na panelak a ty pohádky, co obchodaci vykládají o fotovoltaice, to byly se jeden posr..l,takze já si o těchto lidech myslím svoje, hlavní vec- prodat- za jakoukoliv cenu. Čest výjimkam, ať mě tu zase někdo nenapadne,ze hanim poctivé řemeslníky. Svěrák z Boskovic třeba tsi vůbec nemontuje. Asi ví proč...
Srpen 6, 20223 r Autor Tak někde udělali soudruzi od Prinse asi chybu,protože jak píšu beru 100 oktan a aditivum.Měli tam dat větši dovstřik benzínu místo dejme tomu cca 0,3l na 100km tak 0,8l až 1l,když je to málo.Nebo to nemají vůbec prodávat.Dneska chce každy jen prodat a vydělat,malokdo ti řekne že něco stoji za .... Upraveno Srpen 6, 20223 r od bitttpower
Srpen 7, 20223 r A nejde to upravit v řidici jednotce lpg? Mozna to jen tvůj servisak neumi nastavit.. Nekde jsem četl o motoru tsi a měli tam spotřebu ale 2litry benzínu na 100km.. 0.3l na 100km mne přijde na 4 vstřikovače strašně málo.. Možná zkusit napsat přímo výrobci, určitě nejsi jediný, kdo s tím má problém a možná mají už opravený firmware, aby dával víc benzínu.
Srpen 7, 20223 r https://www.auto.cz/test-skoda-octavia-1-5-tsi-lpg-jak-funguje-s-netovarni-prestavbou-141500
Srpen 7, 20223 r Autor Na Lpg je najeto od přestavby 95 tis. U toho Prinse to fakt nejde nastavit.U jiných systému ta možnost udajně je.Jak jsem byl u servisaka ve středu tak tam přehraval něco na nejnovějši verzi co vubec ted Prins má. Popravdě jsem pátral přímo po dovozci Prins tady do Čr abych mu popsal můj problém a nějak se nemužu dopátrat. Upraveno Srpen 7, 20223 r od bitttpower
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.