ben06 Vloženo 7. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2019 Já si asistenta už po shlédnutí videí a přečtení negativních názorů rozmyslel. Bydlím v podhorské oblasti, občas to bývá i dost složité s výjezdy a k tomu možná vlek, ne nechci tu fičúru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 7. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2019 Myslím, že jsi jeden z mála. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabuliatko Vloženo 7. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2019 K DSG to je k vzteku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 7. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2019 Tak to jedině, ale s manualem vše ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 7. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2019 před 10 minutami, Dodi 15 napsal: Myslím, že jsi jeden z mála. To je moje volba, obešel jsem se bez něj 35 let se škodovkami tak to snad nějak dál přežiju. Na nějakém svk kanále byl před týdnem reprizován test s asistentem a to mi stačilo jen na pohled. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 7. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2019 Ok tvoje rozhodnutí, jo a je otázka vidět a vyzkoušet, ale starého psa novým kouskům nenaučíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanHTP Vloženo 2. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2020 No bydlím v Beskydech, Rapid jezdí jako auto lékaře v horách a asistent rozjezdu do kopce je krásná věc. Nejde jenom o ulehčení rozjedu, ale i bezpečnost. Na dědině nikdy člověk neví co je za autem :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.