Září 14, 20186 r Tak v etce v AŠ již těsnění nakreslené ale jak psal martab, ještě nemá přidělené číslo. Pán příjemný, ať si dojdu na salon se podívat jestli bude číslo vidět.
Září 19, 20186 r Ahojte, koukal jsem do etky asi půjde o dil 34 6V0823709 ? Zde předpokládám dle etky 2 ks. Ve skoda-dily nabízej nabízej 5E0 823 735 https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/5e0823735a-tesneni-kapoty-stredni-skoda-22527.html . Zde předpokládám 3 ks. Nemátě někdo zkušenost s jedním nebo druhým a kolik kusů jste koupily ?
Září 19, 20186 r Ono je uplně v prvním případě potřeba aby ses mrknul na svou kapotu jestli tam vůbec máš díry pro original těsnění.
Září 19, 20186 r PS: Nasel jsem pouziti na O3 je to pekne viet na fotce. Pro 6V0823709 uvádí ETKA 2ks. https://www.obautodily.cz/skoda-octavia-iii-kryt-do-kapoty-proti-hluku-original-4513cz812/ Upraveno Září 19, 20186 r od zwan
Září 19, 20186 r To cos dal v tom obrázku, to je těsnění na před FL kapotu. Chci se stavit do SA se naňej zeptat, ale není čas...
Září 19, 20186 r Pokud myslíš kryt proti hluku tak to je na octu. Tady je na fabku.https://www.obautodily.cz/skoda-fabia-iii-kryt-do-kapoty-proti-hluku-original-7046cz1048/ A to těsnění na hranu kapoty je také na octu. Na fabku stojí 220kč a jsou dva kusy. Na googlu má již server profi díly, ale ne skladem. Až bude chvíli čas tak zajedu do AŠ objednat dle čísla.
Září 19, 20186 r Koukal jsem na své auto mám tam pripravene 2x 3 díry na těsnění nad hranu kapoty jak je v roce zobrazeno v řece o pár příspěvků výše. Jen ten ND 6V0823709 se mi zatím nedaří sehnat.
Září 19, 20186 r V 12. 9. 2018 na 9:03, Martab napsal: Tyto jsou s přípravou: kolem hrany kapoty jsou dírky pro uchycení (jde to dobře vidět na to červené, mezi těmi pryžovými kostkami). Stará kapota nemá ty díry u hrany, ale o něco níže (červeně zakroužkováno, nahoře u hrany mezi mezi pryžovými kostkami je jen souvislý plech): @zwanPokud myslíš tu bílou variantu tak to je přesně ta varianta na kterou to těsnění není vyrobený a musíš použít jedině samolepící těsnění. Kapota musí vypadat jako ta červená a modrá, tzn. cca 7 dírek na každou stranu po obvodu kapoty jak jsou ty 4 černý dorazy.
Září 19, 20186 r před 1 hodinou, zwan napsal: Koukal jsem na své auto mám tam pripravene 2x 3 díry na těsnění nad hranu kapoty jak je v roce zobrazeno v řece o pár příspěvků výše. Jen ten ND 6V0823709 se mi zatím nedaří sehnat. Ptal jsi se v AŠ?
Září 19, 20186 r Mám tu bílou variantu. Měl jsem za to že je to ta s obrazku ktery jsem dal před par příspěvky výše? Na 6V0823709 jsem ptal u 2 servisu v mém městě. Jeden odpověděl že už se ten díl nevyrábí, druhý zatím nic.
Říjen 5, 20186 r Ahoj, tak jsem byl v AS a ptal se na ty origo tesnici gumy. Dost byl nerad ( nemam na to spravny Vin ), ale ze znamosti mi bylo zjisteno, ze : V etce na to cislo dilu je, jen je u toho napsano, ze dil se pro tento typ vozu nedodava... Je to pry chyba a bude reseno s M.Boleslavi.... Vysledek bude znam pozdeji...
Říjen 8, 20186 r Taky jsem se ptal v AŠ, mají napsáno výroba ukončena, divil se i já co je to za blbost. Tak zatím bohužel.
Říjen 9, 20186 r Já také upřesním. Koukali jsme přímo na kapotu po FL, přímo na ty gumy. Na jedné bylo i číslo dílu, ale v pc to psalo, že se pro fábku nedodává, což je divné...
Říjen 9, 20186 r To je snad uplně jedno na co se to dodává, ať to prostě objednají a na co to použijete už nemusí být jejich starost. Když to očividně ve fabrice na F3 FL montují tak to snad sedět na inovovanou kapotu bude.
Říjen 10, 20186 r To je právě ta největší sranda, objednat nelze z důvodu že jako náhradní díl se nedodává. Asi budem muset chvíli počkat až ŠA uvolní.
Říjen 11, 20186 r Aha, tak to sem netušil, v AŠ koukal do etky na model 2019 dle obrázku to byl fc. Tak tedy nevím.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.