Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Jezdím jak Rapidem, tak FIII, tak FI a i OIII a ty první 3 jsou vpředu v podstatě stejné, možná nějaký ten mm, ale ani při přímém přesednutí jsem si ničeho výrazného nevšiml. OIII to už je o něčem jiném. Vzadu má Rapid samozřejmě více místa na nohy, ale na šířku je to stejně max pro dva...

• o 3 roky později...
Vloženo

V září jsem měl půjčenou ze servisu Fabii3Combi a oproti RapiduLB je mnohem menší. Vepředu to tak znát není, ale já mám 189cm a v Rapidu si za sebe pohodlně sednu. Ve Fabii za mnou byla napasová i sestra s 172cm. Kufr má sice 530l, ale jako combi je vyšší a tak je podlaha menší. V Rapidu položím úhlopříčně na podlahu prut v obalu cca 130cm a ještě mám do rohu místo. Ve Fabii jsem prut na podlahu nedal a prut musel jít stoupáním nahoru do boční kapsy.

Jinak Fabia měla podle mě vyšší posed. Příjemněji se mi nasedalo. Možná se mi trochu zdálo, že má lepší tlumení podvozku? A hagusy na napevno střeše. Jinak jasně vede Rapid LB.

Vloženo

Není co srovnávat, když jsem si vybíral nový auto po O1 Tour tak oktávka 1.4 co jsem chtěl už nebyla. V salónu jsem si sedl do F3 Combi a rychle utekl. Když jsem se ocitl v Rapidu byl jsem doma a to místo vzadu? Nedávno jsem jel v krátké F3 a necítil jsem se příliš dobře.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...