Publikováno Prosinec 17, 20177 r Ahoj, Při údržbě interiéru jsem si všiml malého poškození povrchu koženého volantu. Viz. příloha. Vypadá to jako by se povrch volantu začínal drolit na 11. hodině. Auto je 5 měsíců staré. Je to běžné? Jde to reklamovat? Nerad bych aby došlo k dalšímu poškození povrchu volantu. Díky
Prosinec 17, 20177 r Na to pozor, jednou jsem si dement podrápnul volant nehtem. A sucháč z bundy je na potahy jako mor!!
Prosinec 17, 20177 r Autor Koukám, že to jde poškodit i celkem jemnou a hladkou věcí :-( Škoda, že není ten povrch odolnější.
Prosinec 17, 20177 r Autor @oct Já občas na krátké vzdálenosti nesundávám bundu nebo kabát. Od teď asi budu, no.
Prosinec 17, 20177 r Kůže v moderních autech je sama o sobě dosti náchylná na mechanické poškození. V případě, že by jsi to chtěl reklamovat, počítej spíše s tím, že ti ji zamítnou. A jízda v bundě? V zimním období řidím v rozepnuté bundě, pod kterou mám triko, košili atp.. Z mého pohledu to nepovažuju za nic nenormálního. Raději zpět k volantu, ať nedostaneme přes prsty.
Prosinec 17, 20177 r Autor @LukášCBR Pokud do auta dávají kožené věci, které jsou náchylné na mechanické poškození, už si asi auto s koženou výbavou nekoupím :-(
Prosinec 17, 20177 r Jojo, chce to dávat bacha. Ty kraťasy se zipy a sucháči na prdeli jsou taky postrach.
Prosinec 18, 20177 r před 13 hodinami, Clerfayt napsal: Jojo, chce to dávat bacha. Ty kraťasy se zipy a sucháči na prdeli jsou taky postrach. Súhlas, hlavne tie na prdeli sú zákerné. Ale vtedy som to neriešil. Časom som prišiel na to, že sedadlo spolujazdca je lepšie riešenie . Upraveno Prosinec 18, 20177 r od Effendi
Březen 14, 20187 r On 17. 12. 2017 at 9:17 PM, petr.podzimek said: Jj, asi se to musí brát tak, že to je spotřební věc... to je fakt. Já to vyřešil výměnou za alcantara volant.. ten až tak náchylnej není.
Červenec 8, 20205 r Kožený volant na mojí OIII (01/2018) po cca 32 tkm Dnes reklamováno a následně je schválená výměna v rámci záruky, a to bez jakýchkoliv námitek. Údajně je výroba v Rumunsku a je nekvalitní především svrchní strana potahu.
Červenec 8, 20205 r Můj původní ve Fabii vypadal takto už po 15 tis., nový už vypadá podstatně lépe :-)
Srpen 16, 20214 r Sice mám Rapida a najeto 15tis km, ale mám na jedné hodině celkem vystouplí šev a zrovna v místě kde mám prst. Jde to reklamovat? Je to od výroby. Jinak jsou všechny švi krásně v rovině.
Srpen 16, 20214 r Zkus to, záleží jak se k tomu servis postaví, ale po 15tis km by to mohli ještě vzít.
Srpen 25, 20214 r Vyfotil jsem ten špatný(vystouplý) šev, ale docela blbě. Je to zrovna na místě, kde držím volant.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.