petr.podzimek Vloženo 17. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2017 Ahoj, Při údržbě interiéru jsem si všiml malého poškození povrchu koženého volantu. Viz. příloha. Vypadá to jako by se povrch volantu začínal drolit na 11. hodině. Auto je 5 měsíců staré. Je to běžné? Jde to reklamovat? Nerad bych aby došlo k dalšímu poškození povrchu volantu. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 17. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2017 Zip na bundě... sakra :-( . To mě nenapadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 17. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2017 Na to pozor, jednou jsem si dement podrápnul volant nehtem. A sucháč z bundy je na potahy jako mor!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 17. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2017 Ale kdo by jezdil v bundě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 17. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2017 Mne sa podarilo volant poškriabať kovovým cvočkom z riflí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 17. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2017 Koukám, že to jde poškodit i celkem jemnou a hladkou věcí :-( Škoda, že není ten povrch odolnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 17. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2017 @oct Já občas na krátké vzdálenosti nesundávám bundu nebo kabát. Od teď asi budu, no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 17. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2017 Kůže v moderních autech je sama o sobě dosti náchylná na mechanické poškození. V případě, že by jsi to chtěl reklamovat, počítej spíše s tím, že ti ji zamítnou. A jízda v bundě? V zimním období řidím v rozepnuté bundě, pod kterou mám triko, košili atp.. Z mého pohledu to nepovažuju za nic nenormálního. Raději zpět k volantu, ať nedostaneme přes prsty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 17. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2017 @LukášCBR Pokud do auta dávají kožené věci, které jsou náchylné na mechanické poškození, už si asi auto s koženou výbavou nekoupím :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 17. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2017 Jj, asi se to musí brát tak, že to je spotřební věc... to je fakt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 17. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2017 Jojo, chce to dávat bacha. Ty kraťasy se zipy a sucháči na prdeli jsou taky postrach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 18. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2017 ono se to časem ošmatlá samo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 18. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2017 (editace) před 13 hodinami, Clerfayt napsal: Jojo, chce to dávat bacha. Ty kraťasy se zipy a sucháči na prdeli jsou taky postrach. Súhlas, hlavne tie na prdeli sú zákerné. Ale vtedy som to neriešil. Časom som prišiel na to, že sedadlo spolujazdca je lepšie riešenie . Editováno: 18. Prosinec 2017, autor: Effendi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Ulipek Vloženo 14. Březen 2018 Sdílet Vloženo 14. Březen 2018 On 17. 12. 2017 at 9:17 PM, petr.podzimek said: Jj, asi se to musí brát tak, že to je spotřební věc... to je fakt. Já to vyřešil výměnou za alcantara volant.. ten až tak náchylnej není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 28. Březen 2018 Sdílet Vloženo 28. Březen 2018 Nepoškodím tím rounrm na volantu lak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 8. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2020 Kožený volant na mojí OIII (01/2018) po cca 32 tkm Dnes reklamováno a následně je schválená výměna v rámci záruky, a to bez jakýchkoliv námitek. Údajně je výroba v Rumunsku a je nekvalitní především svrchní strana potahu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 8. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2020 Můj původní ve Fabii vypadal takto už po 15 tis., nový už vypadá podstatně lépe :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deawon Vloženo 16. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2021 Sice mám Rapida a najeto 15tis km, ale mám na jedné hodině celkem vystouplí šev a zrovna v místě kde mám prst. Jde to reklamovat? Je to od výroby. Jinak jsou všechny švi krásně v rovině. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 16. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2021 Zkus to, záleží jak se k tomu servis postaví, ale po 15tis km by to mohli ještě vzít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deawon Vloženo 25. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2021 Vyfotil jsem ten špatný(vystouplý) šev, ale docela blbě. Je to zrovna na místě, kde držím volant. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.