Publikováno Prosinec 19, 20177 r Zdravím ! Dnes jsem přišel na podivnou věc - při seřizování zpětných zrcátek na madle dveří. Pokud dám otočný čudlík / joistik - na R, seřídím v pohodě pravé zrcátko, pokud jej ale dám na L, hýbou se, seřizujou obě naráz. Mělo by se přeci seřizovat jen levé na L a pravé na R, nepletu se? Kde by mohla být chyba? Díky za příp. odpověď!
Prosinec 19, 20177 r takto to ma fungovat. Ked upravujes L, tak spolu s nim sa zrkadlovo upravuje aj R. Ked ti R nevyhovuje tak samostante doupravjes R.
Prosinec 19, 20177 r Autor ...Tak jsem idiot a všiml jsem si toho až potom, co mi to včera pani rozeštelovala při půjčení auta...:)
Prosinec 19, 20177 r stane sa... s manzelkou to tu tiez teraz rozoberame, ze ona o tom nevedela a zacinala nastavovat pravy... a teda jej to trocha trvalo kym obe nastsavila
Prosinec 19, 20177 r ahoj, mozna se pletu, ale mam za tobze v maxi dotu se da nastavit zda se maaji ovladat obe najednou. jsem ted mimo auto tak to neoverim...
Prosinec 19, 20177 r Presne tak. V maxi-dote sa nastavit ci sa maju nastavovat spolu alebo samostatne.
Prosinec 29, 20177 r V 19. 12. 2017 na 20:43, cooper11 napsal: ...Tak jsem idiot a všiml jsem si toho až potom, co mi to včera pani rozeštelovala při půjčení auta...:) Pokud máš sedačku řidiče s pamětí, může si tvoje paní nastavení uložit a spárov s klíčem - pokud tedy máte každý svůj. Tím se vyhnete vzájemné změně nastavení.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.