Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím ! Dnes jsem přišel na podivnou věc - při seřizování zpětných zrcátek na madle dveří. Pokud dám otočný čudlík / joistik - na R, seřídím v pohodě pravé zrcátko, pokud jej ale dám na L, hýbou se, seřizujou obě naráz. Mělo by se přeci seřizovat jen levé na L a pravé na R, nepletu se? Kde by mohla být chyba? 

Díky za příp. odpověď!

takto to ma fungovat. Ked upravujes L, tak spolu s nim sa zrkadlovo upravuje aj R. Ked ti R nevyhovuje tak samostante doupravjes R.

• Autor

...Tak jsem idiot a všiml jsem si toho až potom, co mi to včera pani rozeštelovala při půjčení auta...:)

:) stane sa... s manzelkou to tu tiez teraz rozoberame, ze ona o tom nevedela a zacinala nastavovat pravy... a teda jej to trocha trvalo kym obe nastsavila :)

ahoj, mozna se pletu, ale mam za tobze v maxi dotu se da nastavit zda se maaji ovladat obe najednou. jsem ted mimo auto tak to neoverim...

Presne tak. V maxi-dote sa nastavit ci sa maju nastavovat spolu alebo samostatne. 

• 2 týdny později...
V 19. 12. 2017 na 20:43, cooper11 napsal:

...Tak jsem idiot a všiml jsem si toho až potom, co mi to včera pani rozeštelovala při půjčení auta...:)

Pokud máš sedačku řidiče s pamětí, může si tvoje paní nastavení uložit a spárov s klíčem - pokud tedy máte každý svůj. Tím se vyhnete vzájemné změně nastavení.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.