Říjen 11, 200618 r Autor nechápu jak to myslíš. Dá se to video poslat? http://www.autodoplnky.cz/picture/download/dump_video.mpeg tady je odkaz
Říjen 11, 200618 r jasně, jakože tam nemá ty matičky jo? To je podle mě kvuli prodloužení te trubky co z toho jde, tu pak utáhneš těma červíkama a pouze matičkama zajistíš, otázka je, jestli by pomohlo tu trubku kousek povysunout, musel bych to vidět...
Říjen 11, 200618 r bejt tebou koupím to co jsem ti poslal já, to je jeden z nejlepších, ten na videu vypadá zvláštně, ta jeho pomalá reakce mě vůbec nepřesvědčila.....
Říjen 11, 200618 r Autor jasně, jakože tam nemá ty matičky jo? To je podle mě kvuli prodloužení te trubky co z toho jde, tu pak utáhneš těma červíkama a pouze matičkama zajistíš, otázka je, jestli by pomohlo tu trubku kousek povysunout, musel bych to vidět... pokud by si mel nekdy cas a bydlel by si u prahy tak bych nekam za jel a za to by si u me mel flasku potrebuju aby to fungovalo
Říjen 11, 200618 r hmmm, jsem z Brna. Ale v Praze bydlí spousta frajerů co ti to zprovozní, zkus se poptat....
Říjen 11, 200618 r Autor hmmm, jsem z Brna. Ale v Praze bydlí spousta frajerů co ti to zprovozní, zkus se poptat.... dneska sem tam zrovna byl tak to me stve
Říjen 11, 200618 r Autor jediny co sem na to predelaval ze ta hadice byla uzsi nez ten otvor tak sem udelal odelal prodluzku ktera to rozsirila
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.