The_DoctoR Vloženo 15. Březen 2019 Sdílet Vloženo 15. Březen 2019 Potrebuji tip kde sehnat slusnou ojetinu. Hledam Combi s DSG s vybavou Style a nasel sem jen jednu v CR :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Březen 2019 Sdílet Vloženo 15. Březen 2019 Nějakou dobu se CNG vůbec nevyrábělo, takže roční auta prakticky vůbec nejsou a ze Škodovky jich je taky minimum. Doby, kde zakládali na webu Škodaplus dokonce samostatnou sekci, aby se jich zbavili, ty jsou dávno pryč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The_DoctoR Vloženo 14. Duben 2019 Sdílet Vloženo 14. Duben 2019 Kdo mate novou gtec? Mate porovnani? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blade 21 Vloženo 15. Duben 2019 Sdílet Vloženo 15. Duben 2019 před 14 hodinami, The_DoctoR napsal: Kdo mate novou gtec? Mate porovnani? Já ji mám.A můžu říct jenom super 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The_DoctoR Vloženo 17. Duben 2019 Sdílet Vloženo 17. Duben 2019 V 15. 4. 2019 na 14:14, Blade 21 napsal: Já ji mám.A můžu říct jenom super A mel si i predchozi? Za kolik jezdis? Kolik si najel na plnou nadrz? Pro vsechny: Existuje na webu nejaky test nove 1,5tky CNG? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blade 21 Vloženo 19. Duben 2019 Sdílet Vloženo 19. Duben 2019 V 17. 4. 2019 na 17:16, The_DoctoR napsal: A mel si i predchozi? Za kolik jezdis? Kolik si najel na plnou nadrz? Pro vsechny: Existuje na webu nejaky test nove 1,5tky CNG? Tohle je moje první. Pokaždé jsem měl auto na LPG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The_DoctoR Vloženo 23. Duben 2019 Sdílet Vloženo 23. Duben 2019 A recenze? Vite o nejakem ofiku testu 1,5 gtec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The_DoctoR Vloženo 4. Květen 2019 Sdílet Vloženo 4. Květen 2019 Nikdo nema? Hazejte reference... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Květen 2019 Sdílet Vloženo 13. Květen 2019 OIII Combi 1.5 TSI DSG G-Tec 96 kW.pdf 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 13. Květen 2019 Sdílet Vloženo 13. Květen 2019 Dík, nemá někdo informaci, kolik kW naměřili s 1.4TSI CNG? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Květen 2019 Sdílet Vloženo 13. Květen 2019 96 kW / 5760 ot. 215 Nm / 2640 ot. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 13. Květen 2019 Sdílet Vloženo 13. Květen 2019 Takže kroutící moment prakticky stejný, o reálných 15-18kW vyšší výkon a udávaná hmotnost pokles o cca 50 kg za předpokladu DSG v obou verzích (ten pokles měl být podle původních zpráv větší). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 14. Květen 2019 Sdílet Vloženo 14. Květen 2019 včera vyšel Svět motorů, tam jsou testy nových motorů Octavie proti starým. Tuším, že u 1.5TSi CNG naměřili 113kW. Krouťák si nepamatuju. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 14. Květen 2019 Sdílet Vloženo 14. Květen 2019 Jj, Pawouk už to sem dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The_DoctoR Vloženo 15. Květen 2019 Sdílet Vloženo 15. Květen 2019 113 kw u nove CNG a proc vyrobce udava jen 96kw? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 15. Květen 2019 Sdílet Vloženo 15. Květen 2019 Na některých trzích jsou počítané daně, pojištění, povinné a další podle výkonu. VW motory měli téměř brzdy nějakou tu rezervu směrem nahoru. Navíc každá metodika měření je jiná a výsledky se mohou lišit (toto je měření na kolech, výrobce měří na motorové brzdě). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The_DoctoR Vloženo 16. Květen 2019 Sdílet Vloženo 16. Květen 2019 Panove kdyz jedete na delsi cestu, treba na dovolenou jak resite rezervni kolo? Berete s sebou? Opravna sada je jen do urciteho poctu km nez najdu pneuservis? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Květen 2019 Sdílet Vloženo 16. Květen 2019 Děláš si srandu? V motorové sekci rozhodně nikdo nebude řešit rezervní kolo! 1 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.belohoubek Vloženo 31. Květen 2019 Sdílet Vloženo 31. Květen 2019 https://www.auto.cz/testovali-jsme-vsechny-nove-motory-pro-skodu-octavia-jsou-lepsi-nez-ty-koncici-129408?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 4. Červen 2019 Sdílet Vloženo 4. Červen 2019 https://autobible.euro.cz/test-skoda-octavia-combi-g-tec-velmi-prijemna-nikoliv-dokonala-nahrada-za-diesel/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The_DoctoR Vloženo 9. Červen 2019 Sdílet Vloženo 9. Červen 2019 Dobry den. Jak je mozne ze se mi vlezlo do nadrze jen 16,7kg u 1,5tsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 9. Červen 2019 Sdílet Vloženo 9. Červen 2019 Záleží kolik tam bylo předtím a taky záleží na čerpací stanici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wdog Vloženo 9. Červen 2019 Sdílet Vloženo 9. Červen 2019 před 55 minutami, The_DoctoR napsal: Dobry den. Jak je mozne ze se mi vlezlo do nadrze jen 16,7kg u 1,5tsi? Ano, je to možné. Předchozí verze CNG Octavie má kapacitu nádrží 15kg a skutečné plnění do prázdných kolísá o cca +/- 1kg. Záleží to na několika fyzikálních i technických proměnných. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Červen 2019 Sdílet Vloženo 9. Červen 2019 Ja jsem posledni dve tankovani pri teplote 26-30 stupnu nenacpal vic jak 13,5 kg. Na stare verzi tedy. V zime jsem dal i 15,6 nebo kolik to bylo. Zalezi take na konkretni plnicce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wdog Vloženo 10. Červen 2019 Sdílet Vloženo 10. Červen 2019 Máš recht, ten interval kolísání je v praxi spíše +/- 1,5kg, takže interval 3kg. Já sám mám maximum 16,8 kg :-), u staré 15kg! verze, většinou ale naberu mezi 14 a 15 kg. Pozn. již dříve jsem se informoval u odborníka, jak je možné, že to tak kolísá, odpověděl .... závisí to na: teplotě venku, nastaveném plnícím tlaku, teplotě plynu uvnitř stanice, rychlosti proudění plynu, počtu sekcí nádrží stanice, technickém řešení stanice. Teoreticky by se plnicí tlak měl pohybovat okolo 200, ale různí výrobci stanic to zajišťují technicky různě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.